Η μέρα των ηλικιωμένων γονέων: Η Shakira χορεύει με τον 90χρονο πατέρα της - η Jennifer Garner μαγειρεύει με την μαμά της (βίντεο)

Όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους τους γονείς

Όσο μεγαλώνει κανείς αντιλαμβάνεται ότι το να περνάει χρόνο με τους γονείς του είναι κάτι υγιές και όμορφο. Άλλωστε μαζί μας μεγαλώνουν και αυτοί. Αυτό το γνωρίζουν καλά η Shakira και η Jennifer Garner!

Τόοσο η διάσημη τραγουδίστρια, όσο και η γνωστή ηθοποιός έχουν μοιραστεί στο Instagram βίντεο στα οποία τις βλέπουμε μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ειδικότερα η Shakira, με αφορμή τα γενέθλια του μπαμπά της, που έγινε 90 ετών, ανέβασε ένα στιγμιότυπο με τους δυο τους να χορεύουν μαζί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

«Στις 6 Σεπτεμβρίου είδα τον πατέρα μου να συμπληρώνει τα 90 του χρόνια. Το να θυμάμαι πόσο αγαπητός είναι από όλους τους γύρω του με έκανε να αναλογιστώ τη δική μου ζωή και αναρωτιέμαι αν μια μέρα, όπως και αυτός, θα καταφέρω να φτάσω σε προχωρημένη ηλικία, και να είμαι περιτριγυρισμένη από τόση ειλικρινή αγάπη .Όχι λόγω των τραγουδιών που έχω γράψει ή των ιδεών που μου έχουν έρθει στο μυαλό, όχι λόγω του καλλιτεχνικού μου αποτυπώματος αλλά λόγω της ανθρώπινης κληρονομιάς μου (...)  Όσοι τον γνωρίζουμε, ξέρουμε πώς κάνει κάθε έναν από τους ανθρώπους που συναντά να νιώθει μοναδικός και ξεχωριστός. Τους κοιτάζει στα μάτια, τους ακούει, τους συμβουλεύει, συνδέεται, αγαπά.

Ήταν ένας συγγραφέας, μια δημιουργική ψυχή, ιδιοκτήτης ενός τεράστιου λογοτεχνικού και πνευματικού πλούτου, αλλά αυτό δεν ήταν ακριβώς αυτό που γιορτάζαμε.  Στην ηλικία του, τα λόγια μπορεί να γίνονται όλο και πιο άπιαστα, ή στο γόνιμο μυαλό του, φωτεινές ιδέες μπορεί να εμφανίζονται όλο και λιγότερο συχνά. (...) Γιατί αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό δεν καταβροχθίζεται από τα σαγόνια του χρόνου» γράφει μεταξύ άλλων στο post της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

H Jennifer Garner από την άλλη μπήκε στην κουζίνα με την μαμά της και φτιάξανε μπισκότα βρώμης με κολοκύθα. Να σημειωθεί ότι η 49χρονη ηθοποιός και πρώην γυναίκα του Ben Affleck μέσα από τα social media μοιράζεται με τους εκατομμύρια followers της (στο Instagram έχει 11.3 εκατ!) συνταγές μαγειρικής και η αγαπημένη της μητέρα την βοηθάει συχνά.

«Αυτά είναι τα πιο προφανή μπισκότα που δεν έχετε φτιάξει ποτέ, οπότε η μαμά και εγώ τα ψήσαμε για εσάς. Φθινοπωρινές γεύσεις κολοκύθας και μπαχαρικών με τη κρατσανιστή γεύση από το πλιγούρι βρώμης - γιαμ. Στο @sallysbakeblog (μου αρέσουν οι συνταγές σου, Sally!)» γράφει μεταξύ άλλων στο post της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ