Η Αμερική παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα: Εξαφανίστηκε και ο αρραβωνιαστικός της Γκάμπι, που αγνοείται από τον Αύγουστο (βίντεο)

Ο 23χρονος «είναι πρόσωπο ενδιαφέροντος για την έρευνα»

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί τις ξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 22χρονης Αμερικανίδας Γκάμπι Πετίτο, που αγνοείται από τον Αύγουστο, καθώς τώρα εξαφανίστηκε και ο αρραβωνιαστικός της, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Ο 23χρονος «είναι πρόσωπο ενδιαφέροντος για την έρευνα» με την αστυνομία ωστόσο να αναφέρει ότι δεν «καταζητείται για κάποιο έγκλημα».

Εκείνος και η Γκάμπι έφυγαν τον Ιούλιο για ταξίδι με το βαν τους, ενώ κατέγραφαν τις εμπειρίες τους στα social media. Ωστόσο, σύμφωνα με το BBC, την 1η Σεπτεμβρίου ο Μπράιαν Λόντρι, όπως ονομάζεται ο φίλος της αγνοούμενης, επέστρεψε στο σπίτι μόνος του, με την οικογένεια της κοπέλας να δηλώνει λίγο αργότερα στις αρχές την εξαφάνισή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabby (@gabspetito)

Η τοπική αστυνομία δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με τον 23χρονο, ωστόσο εκείνος αρνιόταν να τους μιλήσει. Σε νέα δήλωσή της την Παρασκευή είπε ότι η οικογένεια του Λόντρι τους είπε ότι δεν είχαν δει τον γιο τους από την Τρίτη, ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία δήλωσε «απογοητευμένη» από τις εξελίξεις.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabby (@gabspetito)

«Για έξι ημέρες, το αστυνομικό τμήμα του Βορρά και το FBI παρακαλούν την οικογένεια να επικοινωνήσει με τους ανακριτές σχετικά με την αρραβωνιαστικιά του Μπράιαν, Γκάμπι Πετίτο. Την Παρασκευή ήτανι η πρώτη φορά που μίλησαν λεπτομερώς με τους ανακριτές» ανέφεραν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει προς το παρόν την εξαφάνιση του Μπράιαν, έπειτα από εκείνη της Γκαμπριέλ ή Γκάμπι, ως μια «υπόθεση πολλαπλών εξαφανίσεων».

Ωστόσο διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της οικογένειας του νεαρού φωνάζοντας «που είναι η Γκάμπι». Η αδερφή του 23χρονου από πλευράς της είπε στο ABC News ότι «Προφανώς, εγώ και η οικογένειά μου θέλουμε η Γκάμπι να βρεθεί ασφαλής. Είναι σαν αδελφή και τα παιδιά μου την αγαπούν και το μόνο που θέλω είναι να επιστρέψει σώα και υγιής στο σπίτι και αυτό να είναι απλώς μια μεγάλη παρεξήγηση».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabby (@gabspetito)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabby (@gabspetito)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabby (@gabspetito)

Ένας από τους δικηγόρους της οικογένειας της 22χρονης ωστόσο δήλωσε ότι «όλη η οικογένεια της Γκάμπι θέλει να μάθει ο κόσμος ότι ο Μπράιαν δεν λείπει, κρύβεται. Η Γκάμπι αγνοείται».

Το ζευγάρι που ξεκίνησε το ταξίδι του τον Ιούλιο, φαινόταν πολύ ευτυχισμένο στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media. Μάλιστα ένα βίντεο με τίτλο "Beginning Our Van Life Journey", που ανέβασαν στο YouTube, έχει πάνω από 600.000 views.

Ωστόσο Δύο εβδομάδες πριν εξαφανιστεί η Πετίτο, και συγκεκριμένα στις 12 Αυγούστου, η αστυνομία στην πόλη Moab της νότιας Γιούτα κλήθηκεγια ένα πιθανό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που αφορούσε το ζευγάρι. Η αστυνομία δημοσίευσε πλάνα κάμερας σώματος που έδειχναν την Πετίτο να κλαίει και να παραπονιέται για την ψυχική της υγεία στους αξιωματικούς. Είπε επίσης ότι το ζευγάρι μάλωνε πιο συχνά.

Οι αξιωματικοί συνέστησαν να περάσουν τη νύχτα χωριστά, αλλά δεν κατατέθηκε μήνυση. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τι συνέβη στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ