Η Αντέλ «πιάστηκε» επ αυτοφώρω να πηγαίνει για μπέργκερ με το νέο της αμόρε - ξυπόλυτη μπήκε στην κουρσάρα της & εξαφανίστηκε (φωτό)

Προτίμησε τον έρωτα από το Met Gala!

Η Adele προτίμησε να πάει να φάει χάμπουργκερ με το νέο της αγόρι παρά να τρέχει να ντύνεται, να φωτογραφίζεται και να προετοιμάζει εμφάνιση - υπερπαραγωγή  μπροστά στις κάμερες στο Met Gala. 

Έτσι την ίδια ώρα που όλες στήνονταν μπροστά στους εκατοντάδες φακούς και είχαν καταναλώσει πάνω από 7 ώρες για να χτενιστούν, να κάνουν μανικιούρ πεντικιούρ, να μακιγιαριστούν  να τραβήξουν selfie ….  τελικά να είναι έτοιμες για την μεγάλη στιγμή της μόδα , η Αντέλ προτίμησε τον έρωτα.

Βγήκε λοιπόν  ραντεβού με το νέο της αγόρι με τον οποίο δείχνουν  όλο και περισσότερο δεμένοι τους τελευταίους μήνες και πήγαν σε κάτι πολύ απλό και πολύ αμερικανικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 1043myfm (@1043myfm)

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο Rich Paul - ο 39χρονος μαύρος γόης, το νέο αμόρε της Adele - το δείπνο σε πολυτελή ρεστοράν & η κοινή εμφάνιση στο NBA (φωτό)

Ας μην ξεχνάμε ότι εδώ και αρκετό καιρό η τραγουδίστρια του Skyfall & του Hallo έχει επιλέξει για σχεδόν μόνιμη κατοικία της το Los Άντζελες όπου κατοικεί και ο αγαπημένος της Rich Paul. Η Αντέλ έχει κοντά της τον 8χρονο γιο της Άντζελο.

Να σημειωθεί ότι από τον Μάρτιο του 2016, η Adele είχε πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ μόνο μέχρι τον Οκτώβριο του 2017 είχε πουλήσει στις ΗΠΑ 24,4 εκατομμύρια άλμπουμ!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ