Πείτε την αλήθεια: Στο The Voice φέτος βλέπετε Κωνσταντίνο Αργυρό - 0 διαγωνιζόμενος που ερμήνευσε δικό του τραγούδι… (βίντεο)

Ο 23χρονος Νίκος Βολίκας εντυπωσίασε τους κριτές 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι το πρόσωπο που πήρε την θέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο φετινό The Voice, με τον γοητευτικό τραγουδιστή να βρίσκεται πλέον στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού ταλέντων.

Και πείτε μου τώρα την αλήθεια; Δεν είναι αυτός ένας πολύ καλός λόγος για να πάρεις τα ποπ κορν και να τον απολαύσεις στην τηλεόραση! 

 

 

 

Το The Voice λοιπόν έκανε πρεμιέρα το Σάββατο και ένας από τους διαγωνιζόμενους επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι του Αργυρού, «Μαζί σου».

Ο 23χρονος Νίκος Βολίκας εντυπωσίασε τους κριτές με τον αγαπημένο τραγουδιστή να σηκώνεται μάλιστα από την καρέκλα του και να χορεύει.

Ο Πάνος Μουζουράκης, ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου γύρισαν για να δουν τον νεαρό καλλιτέχνη και να τον «διεκδικήσουν» ωστόσο εκείνος επέλεξε την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

The Voice: Σάρωσε στα νούμερα τηλεθέασης η πρεμιέρα

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Voice κατόρθωσε να σημειώσει μέσο όρο 26,8% στο δυναμικό κοινό και 30% στο γενικό σύνολο.

Μάλιστα, σε τέταρτο έφτασε μέχρι το 33,5%  στο δυναμικό κοινό και 37,9% στο γενικό σύνολο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ