Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον Γιώργο Λιάγκα από καρδιάς: ''Θα κάνω το εμβόλιο για να έχω μια κανονική ζωή - Θεωρώ τον εαυτό μου από τους καλύτερους τενίστες

Όλα όσα είπε σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις που δίνει...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε αποκλειστικά στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα για τις δηλώσεις που προκάλεσαν. Ο εμβολιασμός, τα Χάροντς, η κατάθλιψη. Τι ανέφερε για την προσωπική του ζωή, την πολιτική και τα μέρη που έχει επισκεφθει.

 

 

Ο τενίστας μεταξύ άλλων μίλησε και για την πορεία του στο τένις, τους αντιπάλους του, τον πατέρα του που θεωρεί τον καλύτερο προπονητή και το toilet break. Τι είπε για την Μαρία Σάκκαρη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

«Είναι τιμή μου που μπορώ και βρίσκομαι σε μία τέτοια κατηγορία. Είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου», είπε ο τενίστας για το γεγονός πως είναι Νο 8 στην επιδραστικότητά του σε στον κόσμο. 
 

 

Για τα σχόλια που κάνει κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είναι κάτι που γουστάρω εγώ προσωπικά. Θέλω να εκφράζω την άποψή μου μέσα από την συγκεκριμένη πλατφόρμα, θέλω να προσφέρω κάτι διαφορετικό πέρα από το να παίζω τένις. Έχω την άποψή μου, όπως ο κάθε άνθρωπος, και θέλω να την εκφράζω».

«Θεωρώ τον εαυτό μου από τους καλύτερους, αλλά πρέπει να το αποδείξω στο γήπεδο. Οι διαφορές είναι σε λεπτομέρειες», τονίζει.

 

Πριν αρκετό καιρό μίλησε για υτο εμβόλιο και τα λόιγια του προκάλεσαν αντιδράσεις. «Προσωπικά δεν προώθησα τον εμβολιασμό. Δεν ήμουν κατά του εμβολιασμού. Υποστηρίζω οποιονδήποτε θέλει να εμβολιαστεί. Δεν είμαι γιατρός, είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου δεν είναι η καλύτερη σε ό,τι έχει να κάνει με ιατρική. Αν με ρωτήσουν για τένις, είμαι καλύτερος σε αυτό. Θα συμβεί φέτος (σ.σ. να εμβολιαστεί). Για να μπορώ να μπω σε μαγαζιά ή εστιατόρια», απαντά. 
 

 

 

Για τα όσα είχε γράψει για Χάροντς: «Δεν έχω μετανιώσει. Είναι δικές μου απόψεις και γνώμες. Ό,τι γράφω ή λέω, το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές. Δεν υπάρχει κακία, αν και υπήρξε κράξιμο για τις απόψεις μου. Έρχονται φίλοι και συγγενείς μου και με ρωτάνε».

Για τη σχέση του με τη Μαρία Σάκκαρη και αν φοβάται αν θα φτάσει πιο γρήγορα σε κατάκτηση ενός σημαντικού τίτλου: «Η Μαρία θέλω οπωσδήποτε, αν έχει τις ευκαιρίες, να κάνει κάτι καλό στο άθλημα και ας το κάνει πριν από εμένα».

 

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Συγκρεκριμένα είπε: «Δεν έχω φτάσει στο σημείο επιτυχίας του. Αυτά που έχει καταφέρει ο Αντετοκούνμπο δεν χρειάζεται μόνο ταινία αλλά μία ολόκληρη σειρά στο Netflix. Δεν μιλάμε συνέχεια, αλλά τον θεωρώ φίλο μου».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ