Valdrin Sahiti: Σχεδιάζει φορέματα μόνο για γυναίκες με μέση δαχτυλίδι & ζουμερά οπίσθια - 2 εκ followers για την μάρκα που λατρεύουν η Beyonce & η Cardi-B

Τα φορέματα του επιλέγουν πολλές διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ, για τις εμφανίσεις τους στα κόκκινα χαλια. 

Ο Valdrin Sahiti, ένας 32χρονος σχεδιαστής μόδας από τo Κόσοβο διαθέτει ένα από τα πιο δυνατά brands βραδινών φορεμάτων που λατρεύουν οι stars του Xόλιγουντ. 

Ο  Valdrin Sahiti δημιούργησε το Brand το 2008, oμως ο ίδιος ξεκίνησε να εργάζεται ως σχεδιαστής από το 2005 μαζί με έναν ακόμα συνεργάτη. 

 

 

 

 

 

 

Το "Valdrin Sahiti" Sh.PK σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικά και μοντέρνα φορέματα για διασημότητες, παρουσιάστριες, τραγουδίστριες. 

 

 

 

 

 

Από τις πασίγνωστες σταρ του Χόλιγουντ που εμπιστεύονται τον σχεδιαστή είναι η Beyonce και η Cradi-B, Chrissy Teigen, τις οποίες συχνά πυκνά, βλέπουμε με τα στραφταλιζέ, γυναικεία, φορέματά του, που σκοπό έχουν να αναδείξουν το σώμα της γυναίκας, και να την κάνουν να δείχνει σέξι, με μέση δαχτυλίδι και ζουμερά οπίσθια. 

 

 

 

 

 

 

Η εταιρεία ράβει: νυφικά φορέματα, βραδινά φορέματα, φορέματα χορού κλπ.

 

 

 

 

 

 

Να σημειώσουμε πως ο Valdrin Sahiti έχει αποφοιτήσει από το τμήμα, Τραπεζικής Οικονομίας και Τμήμα Λογιστικής στο Πανεπιστήμιο της Πρίστινα αναφέρει το kosovoapparel.

 

 

 

 

Παράλληλα αποφοίτησε από το Evolution University, στο οποία σπούδασε σχέδιο μόδας. Είναι παντρεμένος με την πανέμορφη Edita Ramadani και έχουν μαζί μια κόρη την Bella, που είναι τριών ετών, ενώ περιμένουν και το δεύτερο παιδάκι τους. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ