Νέο μέλος στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας: Γέννησε η πριγκίπισσα Βεατρίκη! Το 12ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ (φωτό)

Έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι

Με μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα social media της βασιλικής οικογένειας, το παλάτι ανακοίνωσε την χαρούμενη είδηση ότι η πριγκίπισσας Βεατρίκη έφερε στον κόσμο την κορούλα της.

Στην εικόνα βλέπουμε την κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον μαζί με τον σύζυγό της, τον Ιταλό επιχειρηματία  Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, την ημέρα του γάμου τους, ενώ στο post αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Οι παππούδες και οι γιαγιάδες του μωρού έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα. Η οικογένεια θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την υπέροχη φροντίδα τους.

Η Βπριγκίπισσα και το παιδί της είναι καλά, και το ζευγάρι ανυπομονεί να παρουσιάσει την κόρη του στον μεγάλο της αδελφό Κρίστοφερ Γουλφ». Να σημειωθεί ότι ο Μότζι έχει ακόμα ένα παιδί από τον προηγούμενο γάμο του.

 

 

 

 

 

 

«Είμαι τόσο χαρούμενη που μοιραζόμαστε τα νέα για την ασφαλή άφιξη της κόρης μας το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, στις 23.42, στο νοσοκομείο Chelsea and Westminster, στο Λονδίνο. Ευχαριστώ τις μαίες και όλους στο νοσοκομείο για την υπέροχη φροντίδα τους. " - HRH Princess Beatrice of York ??❤️❤️❤️❤️??» ανέφερε από πλευράς της η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το μωρό της πριγκίπισσας Βεατρίκης είναι 11ο στη σειρά διαδοχής στον θρόνο και το 12ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Ο γάμος της με τον συζυγό της είχε προγραμματιστεί για στις 29 Μαΐου 2020 και θα λάμβανε μέρος στο βασιλικό παρεκκλήσι στο Ανάκτορο Σεντ Τζέιμς στο Λονδίνο ενώ μετά την τελετή αναμενόταν να διεξαχθεί δεξίωση στους κήπους των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royal_philibeth

 

Ωστόσο, πρώτα η δεξίωση και μετά ο ίδιος ο γάμος αναβλήθηκαν λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19. Ο γάμος τελικά τελέστηκε στις 19 Ιουλίου του 2020.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ