Αλέξης Τσίπρας - Περιστέρα Μπαζιάνα: Στο Ηρώδειο για την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» με τον Στάνκογλου - Σικάτη με μπλε φόρεμα η Μπέτυ (φωτό)

Δείτε την ανάρτησή του...

Τη θεατρική παράσταση Προμηθέα Δεσμώτη του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Ο Προμηθέας Δεσμώτης, η συνταρακτική τραγωδία του Αισχύλου, παρουσιάζεται σε μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με τον Γιάννη Στάνκογλου στον ρόλο του Προμηθέα.

Ο κ. Τσίπρας, μάλιστα, χθες ποστάροντας φωτογραφίες από το Ηρώδειο μεταξύ άλλων και με τους πρωταγωνιστές, έγραψε για την παράσταση, τα μηνύματα και τους συντελεστές.

Σε ανάρτησή του στο Ιnstagram ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε με διθυραμβικά σχόλια στην παράσταση γράφοντας: ''Είχαμε την τύχη σήμερα να βρεθούμε στο Ηρώδειο και να παρακολουθήσουμε τον Προμηθέα Δεσμώτη.

 

 

Μία ιστορία αρχέγονη αλλά και πέρα από τον χρόνο. Η αιώνια πάλη ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι.Απο τη μια το Κράτος και η Βία. Απο την άλλη το φως, η γνώση, η πρόοδος - από προνόμιο των λίγων, δικαίωμα του ανθρώπου.

Και ανάμεσά τους, επαναστάτης, ελεύθερος και δεσμώτης, ο Προμηθέας. Εξαιρετική απόδοση του λόγου του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη, με τον Γιάννη Στάνκογλου και όλους τους συντελεστές με τις καθηλωτικές τους ερμηνείες, σε μια παράσταση που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό, γιατί το καλό πάντα θα ξεχωρίζει και θα επιβραβεύεται. Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους''.

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε για την έξοδό του με την σύζυγό του ένα μπλε παντελόνι και ένα μαύρο μπλουζάκι, ενώ η Περιστέρα Μπαζιάνα ήταν απαστράπτουσα, αφού επέλεξε ένα στραφταλιζέ μπλε φόρεμα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ