Εμβολιαστείτε! - Κραυγή αγωνίας από την κομμώτρια των διασημοτήτων Kristin Ess - Ο αδερφός της διασωληνώθηκε τη μέρα που η γυναίκα του γεννούσε το γιο τους (φώτο)

Η Delta δεν κάνει διακρίσεις - Δεν θέλετε να σας συμβεί αυτό 

Η διάσημη κομμώτρια  Kristin Ess καλεί τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Ο μικρότερος αδελφός της νοσηλεύεται διασωληνωμένος  με COVID-19.

Η 41χρονη Ess δημοσίευσε στα stories της, στο Instagram,  "μια ενημέρωση" για αδελφό της, ο οποίος διασωληνώθηκε  την ίδια μέρα που η γυναίκα του γέννησε το πρώτο τους παιδί.

"Ο Νικ είναι ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση και εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος ", έγραψε στα Instagram Stories της την Κυριακή." Πολλά πράγματα φαίνονται καλύτερα, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι το οξυγόνο του και αυτό δεν δείχνει να  βελτιώνεται αυτή τη στιγμή. Μου έχουν πει φίλοι μου που εργάζονται σε διάφορες ΜΕΘ «είναι χορός» - μια μέρα είναι λίγο καλύτερα, την επόμενη δεν είναι τόσο καλά. Πρέπει τα πνευμόνια του να δυναμώσουν ώστε να διατηρήσει τα επίπεδα οξυγόνου του εκεί που πρέπει να είναι ».

"Για να είμαστε ειλικρινείς χρειαζόμαστε ένα θαύμα", είπε η hair stylist των διασημοτήτων και ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών περιποίησης μαλλιών.

"Ο Νικ είναι σημαντικός για πάρα πολλούς ανθρώπους. Πιο πολύ όμως τον χρειάζονται δύο άνθρωποι: Η γυναίκα του και το μωρό που γεννήθηκε τη μέρα που εκείνος διασωληνώθηκε.

Ο Νικ κατάφερε να δει το μωρό του μόνο μία φορά μέσω Face Time"

Η  Ess απήυθηνε μια δραματική έκκληση σε όσους την ακολουθούν: να «εμβολιαστείστε  αν μπορείτε».

"Εσείς ... μην αφήσετε να σας συμβεί αυτό ... Έχω πλήρη επίγνωση ότι μερικοί άνθρωποι δεν πρόκειται ποτέ να εμβολιαστούν", είπε, σύμφωνα με το People.

"Αλλά για εσάς που το σκέφτεστε  παρακαλώ ακούστε με δυνατά και καθαρά ... ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ !!"

"Ο Νικ είναι ένας υγιής 32χρονος άνδρας. Σας διαβεβαιώ, αυτό μπορεί να συμβεί  σε πραγματικούς ανθρώπους όπως εσείς και εγώ.

Άνθρωποι που έχουν τόση ζωή να ζήσουν", συνέχισε. «Να παρακολουθώ τον μικρό μου αδερφό, έναν πολύ ικανό άνθρωπο που δεν ζητά ποτέ βοήθεια από κανέναν, να μην έχει αέρα , ενώ του κρατώ το χέρι, να χαμογελώ με τα μάτια μου για να του πω  ότι θα είναι εντάξει, ενώ συγκρατώ τα μεγαλύτερα δάκρυα και κραυγές της ζωής μου ... δεν το εύχομαι σε κανέναν ».

"Η Delta μπορεί να σας χτυπήσει. Δεν κάνει διακρίσεις και δεν ενδιαφέρει αν ζείτε σε ένα νέο, υγιές σώμα ή όχι."

Η Ess αργότερα αναδημοσίευσε τις απαντήσεις τριών ακόλουθων που είπαν ότι οι αναρτήσεις της ώθησαν αυτούς και τις συζύγους τους, να να εμβολιαστούν.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ