Αποκαλυπτικός ο Πρίγκιπας Κάρολος για τον Φίλιππο: "Παίζαμε όταν ήταν μόλις 27 - Ο μπαμπάς οργάνωνε ανόητα παιχνίδια" (φώτο-βίντεο)

Οι αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια της Πριγκίπισσας Άννας και του Πρίγκιπα Κάρολου

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας δήλωσε ότι ο πατέρας του, ο Πρίγκιπας Φίλιππος, ήταν "θαυμάσιος στο να διοργανώνει ανόητα παιχνίδια".

Η δήλωση αυτή περιλαμβάνεται σε ένα νέο ντοκιμαντέρ, φόρο τιμής στον δούκα του Εδιμβούργου.

 

 

Στο Prince Philip: The Royal Family Remembers, η Βασιλική Οικογένεια συγκεντρώνεται για να μοιραστεί αναμνήσεις για τον Δούκα που πέθανε νωρίτερα φέτος σε ηλικία 99 ετών.

 

 

Στο ντοκιμαντέρ, που προβάλλεται από την Τετάρτη,22/9/2021, ο πρίγκιπας Κάρολος μίλησε για τις χαρές του να έχεις μια νέα μητέρα και πατέρα καθώς παρατήρησε ότι «κυριαρχούσαν τρελά παιχνίδια και κυνηγητό » όταν ήταν παιδί.

 

 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν μόλις 22 ετών όταν γέννησε τον πρώτο της γιο στις 14 Νοεμβρίου 1948, ενώ ο Πρίγκιπας Φίλιππος ήταν 27, αναφέρει η Evening Standard.

 

 

Ο 72χρονος σήμερα Κάρολος δηλώνει: "'Ήταν θαυμάσιος στη διοργάνωση ανόητων παιχνιδιών. Θέλω να πω, η διασκέδαση και η χαρά του να έχεις προφανώς νέους γονείς ήταν...... Υπήρχαν πολλά κυνηγητά και τρελά πράγματα".

Sτο ντοκιμαντέρ «Prince Philip: The Royal Family Remembers» του BBC One, το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται την Τετάρτη, 22/9/2021, και στο οποίο θα συμμετάσχουν πάνω από δώδεκα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων των Πρίγκιπα της Ουαλίας, Δούκα του Κέιμπριτζ, Βασιλική Πριγκίπισσα Άννα και Κόμη του Γουέσεξ.

 

 

Το καθένα από αυτά θα εκφράσει τις προσωπικές σκέψεις του για τη ζωή και την κληρονομιά του Πρίγκιπα Φιλίππου.

 Σε ένα από τα σπάνια στιγμιότυπα του ντοκιμαντέρ που αναρτήθηκε στο Instagram, o Πρίγκιπας Κάρολος και η Πριγκίπισσα Άννα παιδιά κάνουν ποδήλατο μαζί με τον Πρίγκιπα Φίλιππο, ενώ τους κυνηγά η Κόμισσα του Σνόουντον, Πριγίπισσα Μαργαρίτα.

Η πριγκίπισσα Άννα, θυμάται τις φορές που ο πατέρας της, πρίγκιπας Φίλιππος πήγαινε τα παιδιά του για ψάρεμα: "Προσπαθούσε να με κάνει να κάνω πράγματα που δεν θα έκανα ποτέ, ήταν πολύ αστεία κάποιες φορές", λέει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ