Kate Middleton η ατρόμητη! Κάνει καταρρίχηση, mountain bike, πεζοπορία - το βίντεο με την γενναία Δούκισσα, που ξετρέλανε τους fans της

Μέχρι στιγμής έχει πάνω από 1 εκατομμύριο views και χιλιάδες σχόλια

Η Kate Middleton «δεν μασάει», όπως φαίνεται και από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα εκείνης και του πρίγκιπα William, στο Instagram. Άλλωστε η γυναίκα ετοιμάζεται να γίνει βασίλισσα, όπως και να το κάνουμε οφείλει να είναι προετοιμασμένη!

«Τι μπορεί να πάει στραβά;» διάβαζουμε πάνω στο βίντεο, ενώ στο post αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Εν ενεργεία μέλος των Air Cadets σήμερα! ?‍♀️ ? Έχοντας ανοίξει ξανά το Κέντρο Εκπαίδευσης Windermere του RAF Air Cadets εδώ στην περιοχή της λίμνης, η Δούκισσα εντάχθηκε σε μια από τις ομάδες Air Cadets για να δοκιμάσει το εξωτερικό έδαφος!

Αυτές οι υπαίθριες δραστηριότητες, μαζί με διάφορες άλλες εκπαιδεύσεις, τους επιτρέπουν να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους και τις ηγετικές τους ικανότητες για τα επόμενα χρόνια».

 

 

Τι έκανε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ: Τα πάντα! Καταρρίχηση, mountain bike, πεζοπορία. Ντυμένη απλά με ένα μαύρο παντελόνι, ορειβατικά μποτάκια και χακί μπουφάν η σύζυγος του εγγονού της βασίλισσαςε Ελισάβετ εντυπωσίασε τους θαυμαστές της στα social media, με τις ικανότητές της.

Δείτε το βίντεο με την ατρόμητη Kate Middleton

Άλλωστε η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν πόσο σημαντικό είναι για εκείνη, τον William και τα παιδιά τους το να περνούν χρόνο στη φύση. Και έτσι έγινε. Η Δούκισσα έβαλε τα αθλητικά της ρούχα και συγκέντρωσε μέχρι στιγμής πάνω από 1 εκατομμύριο views και χιλιάδες σχόλια, στο βίντεο που μοιράστηκε με τους 13 εκατομμύρια followers!

«Πώς μπορείς να μην αγαπάς την μελλοντική βασίλισσα, είναι υπέροχη» θα γράψει ένας από τους χρήστες. Να σημειωθεί ότι ο άντρας της πρίγκιπας William είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχης, μετά τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο.

 

Πολλοί  ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν την μητέρα του πρίγκιπα George, της πριγκίιπισσας Charlotte και του πρίγκιπα Louis «φαντταστική», ενώ οι περισσότεροι την περιέγραψαν ώς «γενναία». Έμα δεν είναι;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ