Topwoman η ηθοποιός Μικαέλ Κόελ - Αφιέρωσε το Emmy που κέρδισε σε όσους επέζησαν από σεξουαλική επίθεση (φωτό - βίντεο)

«Γράψτε την ιστορία που σας φοβίζει'' , είπε.

Η Μικαέλα Κόελ κέρδισε το πρώτο της Emmy για τη δραματική σειρά της «I May Destroy You» αφιερώνοντας τη νίκη της «σε κάθε επιζώντα, επιζήσασα από σεξουαλική επίθεση».
 
Η επιτυχημένη σειρά του 2020 ακολουθεί την πρωταγωνίστρια Αραμπέλα (την οποία υποδύεται η Κόελ) καθώς προσπαθεί να συναρμολογήσει στο μυαλό της τη νύχτα που βιάστηκε. Η σειρά βασίζεται στην εμπειρία σεξουαλικής επίθεσης που είχε η Κόελ.
 

Η Μικαέλα Κοέλ, δημιουργός και ηθοποιός της σειράς κέρδισε Emmy Καλύτερου Σεναρίου μίνι σειράς ή τηλεταινίας, το οποίο παρέλαβε στην τελετή απονομής των βραβείων, το βράδυ της Κυριακής.
 

 

«Γράψτε την ιστορία που σας φοβίζει, που σας κάνει να αισθάνεστε αβέβαιοι. Σας προκαλώ» ανέφερε στην ομιλία της παραλαμβάνοντας το βραβείο αναφέρει το ΑΠΕ.
 
«Σε έναν κόσμο που μας παρασύρει να περιηγηθούμε στη ζωή των άλλων για να βοηθηθούμε να προσδιορίσουμε καλύτερα πώς νιώθουμε για τον εαυτό μας -και με τη σειρά μας νιώθουμε την ανάγκη να είμαστε συνεχώς ορατοί, γιατί η ορατότητα αυτές τις μέρες φαίνεται να ισοδυναμεί κάπως με την επιτυχία- μην φοβάστε να εξαφανιστείτε από αυτόν, από εμάς, για λίγο, και δείτε τι έρχεται σε σας στη σιωπή».

 

Η Βρετανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση για το σενάριο, την παραγωγή, τη σκηνοθεσία και για την ερμηνεία της στον πρωταγωνιστικό της ρόλο της συγκεκριμένης σειράς, που θεωρείται από πολλούς κριτικούς μια από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ