Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Cosmote: Δωρεάν data στο κινητό & αποκλειστικές προσφορές σε μεγάλα brands για όλους τους συνδρομητές της

Αποκλειστικές προσφορές από το COSMOTE DEALS for YOU και μέσω του BOX

Δωρεάν δεδομένα για το κινητό και λεπτά ομιλίας προς όλους, προσφορές σε μεγάλα brands από το COSMOTE DEALS for YOU και δωρεάν παραγγελίες καφέ μέσω του BOX, φέρνει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές της φέτος τον Σεπτέμβριο, διευκολύνοντας έτσι την επαφή με τα αγαπημένα πρόσωπα και τους συνεργάτες τους, καθώς και την επιστροφή στην καθημερινότητα.

Ειδικότερα, σε όλους τους συνδρομητές -οικιακούς και εταιρικούς- κινητής συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής -COSMOKAPTA  και FROG-η COSMOTE προσφέρει δωρεάν απεριόριστα data, για επτά ημέρες.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, μέσω του My COSMOTE App (App Store & GooglePlay).

Αντίστοιχα, οι συνδρομητές WHAT’S UP έχουν στη διάθεσή τους δωρεάν 30 GB ή 1500 Λεπτά προς όλους, για 7 ημέρες, για να επιλέξουν  αυτό που χρειάζονται.

Η ενεργοποίηση της προσφοράς πραγματοποιείται,έως και τις 30 Σεπτεμβρίου,μέσα από το WHAT’SUP Αpp (Google Play, App Store, Ap pGallery).

Επιπλέον, η COSMOTE και το WHAT’SUP κερνάνε καφέ σε όλους τους συνδρομητές τους, μέσω του ΒΟΧ food delivery app.

Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, οι συνδρομητές μπορούν να παραγγείλουν δωρεάν μέχρι και πέντε καφέδες, καταχωρώντας κατά την παραγγελία τους τον κωδικό  “COFFEE” στο ΒΟΧ app.

Οι συνδρομητές μπορούν, επίσης, να απολαμβάνουν αποκλειστικές προσφορές από το COSMOTE DEALS for YOU, όπως 15% έκπτωση για αγορές στα καταστήματα Intersport, 10% έκπτωση για αγορές επίπλων από τα IKEA και έκπτωση 8%στην τελική τιμή ραφιού σε επιλεγμένα προϊόντα,κάθε μήνα,στα supermarkets «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».

Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές:εδώ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ