Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Λιολιώ Κολυπέρα: Φίλοι & συγγενείς αποχαιρέτησαν με σπαραγμό ψυχής την Πρόεδρο του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” Αχαΐας - Φορούσαν όλοι ροζ μπλουζάκια (φωτό)

Tα αγαπημένα της πρόσωπα είπαν το τελευταίο αντίο... 

Στο νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών πραγματοποιείται αυτή την ώρα, η εξόδιος Ακολουθία για την Λιολιώ Κολυπέρα, την Πρόεδρο του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” Αχαΐας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, από κορωνοϊό και μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Παράκληση της οικογένειας είναι να τηρηθούν όλα τα μέτρα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο της πανδημίας. Εντός του Ναού βρίσκονται ελάχιστοι άνθρωποι.

thebest.gr

Επίσης, κατόπιν σχετικής επιθυμίας της οικογένειας, οι παρευρισκόμενοι φορούσαν ροζ.

Στεφάνι στη μνήμη της εκλιπούσης έχει στείλει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Λιολιώ Κολυπέρα συνδέθηκε με τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, με το ροζ που δίνει ζωή κι ελπίδα και υπενθυμίζει την πρόληψη της ασθένειας. Σε μια συμβολική κίνηση μνήμης ο ΟΛΠΑ απόψε θα "βάψει" και θα φωταγωγήσει ροζ τον κυματοθραύστη στη μνήμη της. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» θα κάνει  δωρεά στη μνήμη της για την κάλυψη αναγκών ογκολογικών ασθενών του Ν. Αχαΐας ενώ θα αφιερώσει στη μνήμη της τη φετινή διοργάνωση του Greece Race for the Cure® αναφέρει το thebest.

Συλλυπητήριο ψήφισμα του ΔΣ του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» για την απώλεια της Λιολιώς Κολυπέρα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου της Λιoλιώς Κολυπέρα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ, στους οικείους και στους φίλους της.

Η αείμνηστη Λιολιώ Κολυπέρα, επί σειρά ετών Προέδρος του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ, υπήρξε σύμβολο και ηγετική φυσιογνωμία στον αγώνα κατά του καρκίνο του μαστού.

Με την αφοσίωσή της στους σκοπούς του Συλλόγου, την αστείρευτη μαχητικότητά της αλλά και την προσωπικότητά της έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον αντικαρκινικό χώρο, στη στήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών με καρκίνο μαστού ενώ κατάφερε να αφυπνίσει και να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία για θέματα που αφορούν στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Ο θάνατός της αποτελεί μεγάλη απώλεια για όλη την οικογένεια «Άλμα Ζωής».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  • Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα
  • Να εκφράσει τη συμπαράστασή του στο βαρύ πένθος και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
  • Να αναρτήσει το παρόν ψήφισμα στα ηλεκτρονικά μέσα του Συλλόγου
  • Να προωθήσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπo
  • Να κάνει μια δωρεά στη μνήμη της για την κάλυψη αναγκών ογκολογικών ασθενών του Ν. Αχαΐας
  • Να αφιερώσει στη μνήμη της τη φετινή διοργάνωση του Greece Race for the Cure®.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Η Πρόεδρος

Παρασκευή Μιχαλοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ