Natan Couture: Ρούχα υπερπαραγωγή από τον σχεδιαστή που ντύνει τις βασίλισσες του Βελγίου και της Ολλανδίας – Τελειότητα & σημασία στη λεπτομέρεια

Η τελευταία συλλογή που κυκλοφόρησε ο Οίκος που ρίζωσε στην καρδιά της υψηλής κοινωνίας

Ο Natan είναι ένας βελγικός οίκος μόδας που ειδικεύεται σε πολυτελή ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες. Ιδρύθηκε το 1930 και αργότερα κυκλοφόρησε ξανά το 1983. Σήμερα διαθέτει επτά καταστήματα και παγκόσμια διανομή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maison Natan (@natancouture)

Η ιστορία λέει πως το 1999 ανατέθηκε στον Edouard Vermeulen σχεδιάσει το νυφικό της βασίλισσας Ματθίλδης. Λόγω των υπηρεσιών του στη βελγική βασιλική οικογένεια, ο Edouard Vermeulen έλαβε τον τίτλο του προμηθευτή της βασιλικής οικογένειας του Βελγίου. Εκτός από τη βελγική βασιλική οικογένεια, ο Edouard Vermeulen σχεδιάζει επίσης ρούχα για τους βασιλικούς οίκους της Ολλανδίας, της Σουηδίας και του Λουξεμβούργου.

Το 2020, ο οίκος μόδας διέθετε πέντε καταστήματα μεταξύ των οποίων και στις Βρυξέλλες. Από το 2016, έχει δημιουργήσει επίσης το πρώτο του κατάστημα στο Άμστερνταμ, ενώ στις 20 Ιανουαρίου 2020, ο Natan άνοιξε ένα υποκατάστημα στη διεύθυνση 71 Rue des Saints-Pères στο Παρίσι.

Ο βασιλικός οίκος πριν λίγες ημέρες παρουσίασε τη νέα του συλλογή, η οποία αποπνέει καλαισθησία και υψηλό γούστο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ