Οι arty τσάντες Louis Vuitton: Kαλλιτέχνες από όλο τον πλανήτη εμπνεύστηκαν & δημιούργησαν έξι μοναδικές φανταστικές exclusive bags (φωτό)

Έξι καλλιτέχνες πήγαν ένα βήμα παραπάνω την τσάντα Capucines του Οίκου και γιορτάζουν τη δημιουργικότητα και το savoir-faire της Louis Vuitton.

 

Η Louis Vuitton εγκαινιάζει τη νέα συλλογή ArtyCapucines για τις Τσάντες Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021 2022. 

Συχνά αναρωτιέται κανείς  αν υπάρχει όριο μεταξύ τέχνης και μόδας. Και η απάντηση είναι όχι. Παράδειγμα για αυτό αποτελεί η νέα συλλογή της  Louis Vuitton. 

Οι  ArtyCapucines δημιουργήθηκαν με την συνεργασία έξι διεθνών καλλιτεχνών. Η κάψουλα που θα είναι limited edition όπως φαίνεται θα είναι η επόμενη εμμονή. 

BEATRIZ MILHAZES

Μέσα από τα μάτια των Gregor Hildebrandt, Donna Huanca, Huang Yuxing, Vik Muniz, Paola Pivi και Zeng Fanzhi, η γαλλική maison ανακοινώνει την πιο εμβληματική της δουλειά αναφέρει το vogue.it.

LIU WEI

HENRY TAYLOR

Είναι αδύνατο να μην γοητευτούμε από τις νέες τσάντες ArtyCapucines. Θα μπορούσαμε να τις κοιτάμε για ώρες.

JEAN-MICHEL OTHONIEL

JOSH SMITH

  

 

Το savoir-faire  του πιο διάσημου οίκου μόδας στον κόσμο συναντά το πρωτοποριακό όραμα των διεθνών ταλέντων: μεταξύ συναισθηματικών πινελιών και σταγόνων, η συλλογή διαθέτει ζωντανά χρώματα. 

ZHAO ZHAO

Ο Louis Vuitton έκανε παρουσίαση των νέων ArtyCapucines στη Villa d'Este, αλλά όλες οι τσάντες της συλλογής θα είναι διαθέσιμες στα τέλη Οκτωβρίου.

Έκτοτε, 200 μοναδικά μοντέλα θα είναι διαθέσιμα για αγορά σε επιλεγμένες μπουτίκ σε όλο τον κόσμο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ