Εντυπωσιακή με μωβ Dolce & Gabbana τουαλέτα η Σάρον Στόουν στο πλευρό του πρίγκιπα Αβέρτου - Βραβεύτηκε στο γκαλά του Μονακό (φώτο)

Για πρώτη φορά βραβεύτηκε γυναίκα 

Κάθε χρόνο αυτή τη βραδιά, ο πρίγκιπας Αλβέρτος εμφανίζεται στο Γκαλά του Μονακό κρατώντας αγκαζέ τη σύζυγο του Σαρλίν.

Φέτος όμως η πρικγίπισσα βρίσκεται στην Αφρική για λόγους υγείας, και ο πρίγκιπας Αλβέρτος, την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, έφτασε στην 5η έκδοση του Γκαλά, που φέτος ήταν αφιερωμένο στην πλανητική υγεία, συνοδευόμενος από την μεγαλύτερη αδερφή του , πρικγίπισσα Καρολίνα.

European Royalties- Instagram

Παρόντες στο γκαλά ήταν επίσης ο γιος της Πριγκίπισσας Καρολίνας, Αντρέα Κασιράγκι και η μεγαλύτερη από τις δύο κόρες της Πριγκίπισσας Στεφανί, Πολίν Ντουκρουέ, που έφτασε στην εκδήλωση συνοδευόμενη από το σύντροφο της, Maxime Giaccardi.

Grimaldi & Casiraghi- Instagram

Για πρώτη φορά βραβείο σε γυναίκα - Η Σάρον Στόουν το τιμώμενο πρόσωπο μετά τους Sting, DiCaprio, Bloom, Redford

Για πρώτη φορά, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι του Πρίγκιπα, προς τιμήν της 15ης επετείου από την ίδρυση του Ιδρύματος του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β 'του Μονακό, με πρωτοβουλία αυτού του γκαλά.

Και για πρώτη φορά επίσης, ήταν μια γυναίκα που έλαβε το βραβείο που δόθηκε με την ευκαιρία αυτή, αναφέρει η Paris Match.

Sharon Stone - Instagram

Μετά τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τον Ορλάντο Μπλουμ, τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και τον Στινγκ, ήταν η σειρά της Αμερικανίδας ηθοποιού και ακτιβίστριας Σάρον Στόουν  να λάβει το "Βραβείο επιτευγμάτων ζωής".

«Σε αναγνώριση της αξιοσημείωτης δράσης της  για τη χειραφέτηση των γυναικών, της δράσης της για ιατρική έρευνα και τις συνεχείς προσπάθειές της να αλλάξει τον κόσμο», δήλωσε το Fondation  Prince Albert II.

Για τη μεγάλη βραδιά η Σάρον Στόουν φόρεσε μία εκπληκτική Dolce & Gabbana μωβ τουαλέτα. 

Sharon Stone - Instagram

Τη συνδύασε με διακριτικά κοσμήματα chopard .

grimaldisofmonaco -Instagram

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το γκαλά θα διατεθούν από το Ίδρυμα του Πρίγκιπα Αλβέρτου, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που φέρνει στον πλανήτη η κλιματική αλλαγή , για την προστασία της θαλάσσιας ζωής, αλλά και για δράσεις για τη βελτίωση της ζωής των παιδιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ