"Χωρίζουμε αλλά αγαπιόμαστε" : Η δήλωση "βόμβα" του δισεκατομμυριούχου Elon Musk για τη σχέση του με την Grimes (φώτο-βίντεο)

Ο Musk και η Grimes, έγινε γνωστό ότι έχουν δεσμό τον Μάιο του 2018, όταν έκαναν το δημόσιο ντεμπούτο τους στο Met Gala μετά τον χωρισμό του από την Amber Heard

Ο Elon Musk και η Grimes θα βαδίσουν σε διαφορετικούς δρόμους.

Ο 50χρονος ιδρυτής της SpaceX επιβεβαίωσε ότι αυτός και η 33χρονη Καναδή τραγούδιστρια, , χώρισαν.

"Είμαστε ημι-χωρισμένοι, αλλά εξακολουθούμε να αγαπιόμαστε, να βλέπουμε ο ένας τον άλλον συχνά και να έχουμε υπέροχες σχέσεις", δήλωσε ο Musk που έχει ένα γιο 16 μηνών τον  X AE A-Xii με την Grimes, στο Page Six.

"Κυρίως η δουλειά μου στη SpaceX και στην Tesla απαιτεί να είμαι κυρίως στο Τέξας ή να ταξιδεύω στο εξωτερικό και η δουλειά της είναι κυρίως στο Λος Άντζελες", πρόσθεσε.

«Μένει μαζί μου τώρα και το Baby X βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο».

Αν και η τραγουδίστρια περπάτησε μόνη της στο κόκκινο χαλί στο φετινό Met Gala νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Musk παρακολούθησε την εκδήλωση μαζί της, ανέφερε προηγουμένως η Page Six.

 

 

Η είδηση ανακοινώθηκε μία εβδομάδα αφότου το Inspiration4 της SpaceX, στο οποίο συμμετείχε ένα πλήρες πολιτικό πλήρωμα, εκτοξεύτηκε με ασφάλεια  από τις ακτές της Φλόριντα, στο διάστημα, αναφέρει το People.

 

 

Εκπρόσωποι του Elon Musk και της Grimes, αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στο περιοδικό σχετικά με τον χωρισμό.

Ο Musk και η Grimes, έγινε γνωστό ότι έχουν δεσμό τον Μάιο του 2018, όταν έκαναν το δημόσιο ντεμπούτο τους στο Met Gala μετά τον χωρισμό του από την Amber Heard.

 

 

Λίγο μετά την επιβεβαίωση ότι περίμενε το πρώτο της παιδί τον Ιανουάριο του 2020, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι ο Musk ήταν ο πατέρας του μωρού σε μια δήλωση για το Rolling Stone.

"Αγαπώ πραγματικά τον φίλο μου", δήλωσε εκείνη την εποχή  προσθέτοντας για  τη σχέση τους, "Κανείς δεν με πιστεύει σε αυτό, αλλά απλώς δεν κατάλαβα σε τι έμπαινα".

"Όχι ότι είμαι θυμωμένη με αυτό. Απλώς δεν πίστευα ότι θα ήταν κάπως έτσι", συνέχισε. "Αυτό που συνέβη με τον φίλο μου φέτος έχει πάρει στα media, μεγαλύτερες διαστάσεις από ότι  το έργο της ζωής μου".

Από τότε που καλωσόρισαν τον γιο τους τον περασμένο Μάιο, ο ιδρυτής της Tesla μίλησε δημόσια για το πώς η Grimes είχε  αναλάβει έναν πιο ενεργό ρόλο γονέα, από εκείνον, στη ζωή του μωρού τους.

 

 

"Λοιπόν, τα μωρά τρώνε και κλαίνε, ξέρεις; Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω πολλά", είπε στους New York Times σε συνέντευξή του τον Ιούλιο.

"Η Grimes έχει πολύ μεγαλύτερο ρόλο από μένα αυτή τη στιγμή", συνέχισε, προσθέτοντας, "Όταν το παιδί μεγαλώσει, θα υπάρχει μεγαλύτερος ρόλος για μένα".

Elon Musk - Twitter

Ο Musk, ο οποίος παντρεύτηκε τρεις φορές - δύο φορές με την Talulah Riley - έχει πέντε γιους από έναν προηγούμενο γάμο.

Ο πρώτος του γιος, ο Nevada, πέθανε τραγικά από SIDS (σύνδρομο ξαφνικού θανάτου)  σε ηλικία 10 εβδομάδων το 2002.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ