Top Women οι γηραιότερες δίδυμες αδελφές στον κόσμο - μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες: Είναι 107 ετών & 300 ημερών (φωτό & βίντεο)

Γεννήθηκαν το 1913

Γεννημένες στις  5 Νοεμβρίου του 1913 οι Umeno Sumiyama και Koume Kodama κέρδισαν μια θέση στο βιβλίο Γκίνες, αφού ανακηρυχθούν ως οι γηραιότερες πανομοιότυπες δίδυμες στον κόσμο. Η ηλικία τους; 107 ετών και 300 ημερών! 

Να σημειωθεί ότι την συγκεκριμένη θέση κατείχαν μέχρι πρότινος οι αδελφές Kin Narita και Gin Kanie, που είναι επίσης από την Ιαπωνία.

Οι δύο γυναίκες ήταν 107 ετών και 175 ημερών, ωστόσο η Kin Narita πέθανε το 2000 ενώ η Gin Kanie ένα χρόνο αργότερα. Είχαν γεννηθεί την 1η Αυγούστου 1892 στη Ναγκόγια.

Η Umeno και η Koume ήρθαν στον κόσμο στο νησί Shōdoshima στην Ιαπωνία σε μια μεγάλη οικογένεια με 11 παιδιά, ωστόσο πλέον ζουν σε διαφορετικές περιοχές της χώρας και έτσι τα πιστοποιητικά τους από τα ρεκόρ Γκίνες στάλθηκαν στους χώρους που διαμένουν, εξαιτίας των μέτρων κατά της πανδημίας.

Το ρεκόρ Γκίνες για τον γηραιότερο εν ζωή άνθρωπο κατέχει η Kane Tanaka, από τη Φουκουόκα της Ιαπωνίας, η οποία είναι 118 ετών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ