Η Dua Lipa περπάτησε στο catwalk του Versace & «έριξε» το site του οίκου! - την παράσταση όμως «έκλεψε» η Donatella (φωτό & βίντεο)

Naomi Campbell, Emily Ratajkowski, Gigi Hadid και Lourdes Leon εμφανίστηκαν στο show

Η συμμετοχή των Dua Lipa, Naomi Campbell, Emily Ratajkowski και Lourdes Leon στο catwalk του Versace παραλίγο να «σπάσει» το διαδίκτυο!

Πάντως σίγουρα τα site του οίκου «έπεσε» για λίγα δευτερόλεπτα, από τον κόσμο που είχε συνδεθεί για να δει Live το fashion show, που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας, σύμφωνα με την Vogue. 

Ήταν η πρώτη επίδειξη που έκανε η Donatella, με κοινό, μετά από δύο χρόνια, αφού η πανηδμία δεν το είχε επιτρέψει το προηγούμενο διάστημα.

Η 22χρονη Βρετανίδα μουσικός άνοιξε και έκλεισε το show κάνοντάς την εμφάνιση της στην σκηνή με μια λαμπερή, φούξια, two piece δημιουργία, αλλά και με ένα μαύρο σύνολο.

Φωτογραφίες: Instagram/versace

Στην πασαρέλα του Vercase περπάτησε επίσης η Naomi Campell, η Gigi Hadid, η Emily Ratajkowski,  η κόρη της Madonna Loudres και η Irina Shayk. 

 

Φωτογραφίες: Instagram/versace

Την παράσταση έκλεψε βέβαια και η Donatella Versace, που ανέβηκε στο catwalk μαζί με την Dua Lipa, φορώντας ένα μαύρο, εφαρμοστό λατέξ φόρεμα, συνδυασμένο με πέδιλα - πλατφόρμες, η γραμμή των οποίων θύμιζε έντονα την δεκαετία του 90.

H διάσημη σχεδιάστρια μόδας μάλιστα έχει δημοσιεύσει στο Instagram της φωτογαρφίες από τα παρασκήνια της επίδειξης, στις οποίες την βλέπουμε μαζί με τα διάσημα μοντέλα.

Δείτε το show του Versace

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

 «Ειλικρινείς στιγμές από χθες το βράδυ με μερικές από τα αγαπημένες μου» έγραψε στο ποστ της η αδελφή του Gianni Versace. «Τα καταφέραμε !!! @dualipa είσαι τόσο ΑΣΤΕΡΙ στην πασαρέλα, όσο και στη σκηνή !!! Σε λατρεύω !!!!» διαβάζουμε σε άλλη ανάρτησή της.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ