Story of the Day: Η υιοθετημένη Κάρα πήγε νύφη στην εκκλησία με τους δύο της μπαμπάδες - Βρήκε τον βιολογικό της πατέρα μετά από 25 χρόνια (φώτο)

Ήταν η πιο τέλεια μέρα της ζωής μου

Μια γυναίκα από τη Γιούτα έκανε τον πιο συγκινητικό γάμο, αφού  πήγε νύφη στην εκκλησία με τον βιολογικό της μπαμπά και με τον μπαμπά που την υιοθέτησε.

Η  Kara Miller, η οποία υιοθετήθηκε από τον Νταγκ και τη Ντάνα Άσμπι όταν ήταν 2 ημερών, μεγάλωσε χωρίς να γνωρίζει ποιοι ήταν οι  βιολογικοί γονείς της - αλλά το ενδιαφέρον της να τους βρει συνέχισε να μεγαλώνει με τα χρόνια.

Το 2019, η θετή μητέρα της Kara άκουσε για το DNA Quest του MyHeritage, το οποίο παρέχει δωρεάν κιτ DNA σε υιοθετημένα παιδιά που ελπίζουν να επανενωθούν με τους βιολογικούς τους γονείς.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό ήταν να βρει τους βιολογικούς της γονείς για την Κάρα, η Ντάνα ενθάρρυνε την Κάρα να το δοκιμάσει - και τον Φεβρουάριο του 2021, η Κάρα πήρε αντιστοιχία DNA από συγγενή της που συνέδεσε την Κάρα με τον βιολογικό της πατέρα.

Η ανακάλυψη ήταν εξίσου συγκλονιστική και για τον βιολογικό της πατέρα, Mark Wadley.

"Ποτέ δεν ήξερα αν αυτή  η μέρα θα ερχόταν κάποτε. Δεν πίστευα ότι θα ερχόταν", λέει ο Μαρκ, ο οποίος ήταν 19 ετών όταν γεννήθηκε η Κάρα.

"Πάντα αναρωτιόμουν πού ήταν, πώς ήταν και όλα αυτά, αλλά δεν ήξερα αν θα συνέβαινε ποτέ αυτό , (σ..σ να τη συναντήσω), ή όχι.

Πέρασαν 25 χρόνια και δεν χάνεις την πίστη σου, αλλά πιστεύεις ότι γίνετται όλο και πιο δύσκολο να τη βρεις", προσθέτει.

Ο Μαρκ θυμάται ότι ήταν Παρασκευή όταν πήρε ένα τηλέφωνο από τη μητέρα και την αδελφή του και έμαθε ότι είχαν κάνει τεστ και  το DNA τους ταίριαζε με αυτό της Κάρα, που ήταν 26 ετών.

"Στην αρχή είπα," εντάξει, θα κάνω ένα τεστ DNA και θα το επιβεβαιώσω, αλλά η αδερφή μου και η μητέρα μου μου είπαν ότι δεν χρειαζόμαστε άλλη εξέταση, είναι 100% αυτή.

Είπα στην αδερφή μου - αν αυτό  αληθεύει δώστε της τα στοιχεία μου. Θέλω να μιλήσω μαζί της ", λέει.

CREDIT: BRANSON MAXWELL

Στη συνέχεια, ο Μαρκ και η Κάρα μίλησαν μέσω Facebook για τρεις ώρες πριν ορίσουν την στιγμή που θα   συναντηθούν προσωπικά, αναφέρει το People.

Ήμουν πολύ νευρικός αλλά και πολύ ενθουσιασμένος. Της είπα ότι πρέπει να συναντηθούμε και προγραμματίσαμε μια συνάντηση για 2 εβδομάδες μετά.

Μετά από λίγες μέρες ένιωσα ότι απλά δεν μπορούσα να περιμένω άλλο και της ζήτησα να συναντηθούμε νωρίτερα", λέει. «Ζούμε 2 ώρες μακριά  ο ένας από τον άλλον, οπότε γνωριστήκαμε σε ένα καφέ».

Μέσω του Mark, η Kara κατάφερε επίσης να γνωρίσει τη μητέρα της, η οποία ήταν 16 ετών όταν γεννήθηκε η Kara.

CREDIT: BRANSON MAXWELL

Και όταν ήρθε η ώρα να παντρευτεί στις 18 Σεπτεμβρίου, η Κάρα  ζήτησε  και από  τους δύο μπαμπάδες της να την συνοδέψουν νύφη. 

Ο βιολογικός της πατέρας τη συνόδεψε ως τα μισά της διαδρομής, ενώ ο θετός της πατέρας , την συνόδεψε μπροστά στο γαμπρό.

CREDIT: KARA MILLER

"Ήταν  καταπληκτικό", λέει η Kara. "Αυτή η μέρα ήταν σίγουρα πιο τέλεια από ό, τι θα μπορούσα ποτέ να ζητήσω. Όλα ήταν απλά υπέροχα."

«Φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά για όλη μου τη ζωή», προσθέτει. «Ηταν  τόσο υπέροχο που μπορούσα να το μοιραστώ με όλη την οικογένειά μου».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ