Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Στο περίεργο και συγχυσμένο πλαίσιο της ημέρας, υπάρχει μια θετική διέξοδος ή ένα αποτέλεσμα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας..

Επίσημα από σήμερα ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, δημιουργώντας όλα τα γνωστά παρατράγουδα που σχετίζονται με αυτή, τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις μας. Πολλές φορές η ανάδρομη πορεία του Ερμή σχετίζεται και με ακραίες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες ή διάφορα άλλα απρόοπτα που διακόπτουν την ροή της καθημερινότητας, γι’ αυτό θα πρέπει να ενημερωνόμαστε και να είμαστε προετοιμασμένοι εκτός σπιτιού για όλα τα πιθανά σενάρια. 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει επίσημα σήμερα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και σας επιτρέπει να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Μέχρι τις 17/10 που θα παραμείνει στον Ζυγό ενδεχομένως να ανακαλύψετε ανισορροπίες, αδυναμίες ή προβλήματα σε μια σημαντική σας σχέση.

Πριν όμως αποφασίσετε μια σύγκρουση ή μια ρήξη, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, να κάνετε κάποιο διάλογο ή έστω να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο με σας τους ίδιους σε σχέση με τις ανάγκες σας και τις προτεραιότητες σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά από σήμερα και μέχρι τις 17/10 θα βρίσκεται στον Ζυγό μέσα στον τομέα της υγείας και της εργασίας. Για καλό και για κακό, ας είστε πιο προσεκτικοί με τους κανόνες υγιεινής που εφαρμόζονται λόγω κορωνοϊού, το αντισηπτικό πάντα στην τσάντα και τη μάσκα σε όλους τους χώρους που υπάρχει συνωστισμός. Από την άλλη, εννοείται αν έχετε καιρό να ελέγξετε τα επίπεδα της υγείας σας μην το καθυστερείτε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επίσημα από σήμερα ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 17/10. Θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, καθώς δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επιστροφή από το παρελθόν. Βέβαια, αν κάτι σας προβληματίζει δεν υπάρχει λόγος να σκεφτείτε μια επανένωση. Ακόμη, θέματα που αφορούν στα παιδιά, μια εγκυμοσύνη ή την προσπάθεια απόκτησης ενός απογόνου, είναι μερικά από τα σενάρια της περιόδου που θα σας προβληματίσουν.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ