Σασμός: Αποκαλύπτεται ο παράνομος δεσμός της Άσπας & του Στεφανή - Νέοι θάνατοι συγκλονίζουν (βίντεο)

Χωρίζουν Στέλλα και Αστέρης αλλά μαθαινει πως είναι έγκυος... 

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε ζωντανά το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς «Σασμός», αλλά και στο μέλλον που θα έχει η Στέλλα, στα επόμενα επεισόδια.

Ηηθοποιός  ανέφερε πως η Στέλλα θα χωρίσει με τον Αστέρη, παρότι δε το θέλει, ωστόσο σύντομα θα ανακαλύψει πως είναι έγκυος. Το γεγονός αυτό θα φέρει την απόλυτη ανατροπή στη ζωή της.

 

 

Δείτε απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

 

 

Η Αργυρώ, αρχικά, θέλει να μετακομίσει αλλά αλλάζει γνώμη, προσπαθεί να βρει μια δουλειά για να μείνει μόνιμα στην Κρήτη. "Η Στέλλα έχει καταλάβει ότι κάτι πάει στραβά με τον Αστέρη, αλλά θεωρεί ότι εκείνος αισθάνεται πιεσμένος με όλα όσα έχει στο μυαλό του… Θα φτάσει κοντά στο όνομά της Αργυρώς…".

 

 

Στη σειρά, θα… "γίνει μεγάλος χαμός, θα έχει πολλά θανατικά". Όσο, για τον δολοφόνο του Στεφανή, "οι τηλεθεατές θα μάθουν το όνομά του την ερχόμενη εβδομάδα"!

Από την άλλη η ηθοποιός Βέρα Μακρομαρίδου, που υποδύεται την «Άσπα» είπε πως η παράνομη σχέση που είχε με τον Στεφανή θα αποκαλυφθεί και τότε... Θα γίνουν άσχημα πράγματα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ