Ο Σωτήρης & ο Κοσμάς Κοντιζάς: Ο chef μάς παρουσιάζει τον εξίσου γόη αδερφό του – Εξαιρετικά τα γονίδια της μικτής οικογένειας (φώτο)

No Time to Die 

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μπήκε στις καρδιές μας «αμά τη εμφανίσει» στο δημοφιλές reality μαγειρικής MasterChef. Και μπορεί γενικά να προσπαθεί να κρατάει μακριά από τα φλας της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του, ωστόσο ο 38χρονος σεφ έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση στην avent premiere της ταινίας No Time to Die στο θέατρο Παλλάς.

Η προβολή της 25ης ταινίας του James Bond με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig -για τελευταία φορά στον ιστορικό αυτό ρόλο, αναβλήθηκε τρεις φορές από τον Απρίλιο του 2020 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η αναμονή έφτασε στο τέλος της και μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, ήρθε και η ώρα της Ελλάδας.

Η είδηση όμως από το κόκκινο χαλί είναι η επιλογή του Σωτήρη Κοντιζά να κάνει μια κοινή εμφάνιση με τον μικρότερο αδερφό του Κοσμά Κοντιζά.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του ο κριτής του MasterChef είχε εξομολογηθεί:

«Έχω ακόμη έναν μικρότερο αδερφό που δεν έχει καμία σχέση με τη μαγειρική. Ασχολείται με τους υπολογιστές. Παρ’ όλα αυτά φτιάχνει ένα φανταστικό σουφλέ σοκολάτας».

Τα δύο αδέρφια πόζαραν μαζί στον φακό των φωτογράφων και απόλαυσαν την τελευταία εμφάνιση του Daniel Craig ως James Bond.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ