Νότα άνοιξης στο βροχερό καιρό η βασίλισσα Μάξιμα - Άλλη μια super εμφάνιση -ύμνος στο χρώμα (φώτο)

Στην επίσκεψη της στο Μουσείο της Πόλης του Άμστερνταμ έδωσε "φως" σε μια βροχερή μέρα με ένα υπέροχο σύνολο του Claes Iversen.

Η βασίλισσα Μάξιμα, αγαπάει τα έντονα χρώματα και ξέρει πώς να τα συνδυάζει.

Στην επίσκεψη της στο Μουσείο της Πόλης του Άμστερνταμ έδωσε "φως" σε μια βροχερή μέρα με ένα υπέροχο σύνολο του Claes Iversen.

Η 50χρονη βασίλισσα της Ολλανδίας επισκέφτηκε το μουσείο σύγχρονης τέχνης, Stedelijk Museum Amsterdam, για να γιορτάσει την 50η επέτειο του Fonds Kwadraat, ενός καλλιτεχνικού ιδρύματος που παρέχει χρηματοδότηση για έργα τέχνης σε όλη την Ολλανδία.

Για την περίσταση φόρεσε ένα σύνολο σε έντονα χρώματα που αποτελείται από μπλε τοπ και μίντι πολύχρωμη φούστα με λουλουδάτες λεπτομέρειες.

Η μητέρα των τριών παιδιών με πολύ καλή διάθεση,  αψήφησε το ψιλόβροχο του Άμστερνταμ και κατευθύνθηκε στην εκδήλωση, η οποία στοχεύει να συνδέσει καλλιτέχνες με επαγγελματίες από τον κόσμο της τέχνης και με τους λάτρεις της τέχνης.

Με το καλόγουστο της σύνολο κατευθύνθηκε στο μουσείο ενώ ο σωματοφύλακας της , τής κρατούσε την ομπρέλα, αναφέρει η Daily Mail

Η μπλε μπλούζα με τα μακριά μανίκια ήταν μέσα στη φούστα που είναι ένα έργο τέχνης από μόνης της, στολισμένη με στρώματα και χάντρες σε κίτρινο, κόκκινο, κυανό και ροζ.

Η Μάξιμα συνδύασε το σύνολο της με κόκκινο μπερέ, κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες και κόκκινα γάντια.

Η αγάπη της βασίλισσας της Ολλανδίας για τα colorfull σύνολα είναι γνωστή .

Πρίν από λίγες μέρες εντυπωσίασε στην ετήσια τελετή Prinsjesdag, στην Ολλανδία με Floral φούστα και ασορτί αξεσουάρ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ