Η Charlize Theron ψηλαφίζει και τα δυο της στήθη με χαρά - το μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού (φωτό)

Η 25η Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

Μια ανάρτηση με αφορμή τον μήνα κατά του κακρίνου του μαστού έκανε η Charlize Theron, που θυμίζει στους 6.6 εκατομμύρια followers της την σημασία της πρόληψης.

Ειδικότερα η 46χρονη star από τη Νότια Αφρική δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της, στην οποία την βλέπουμε να αγγίζει το στήθος της και να φορά το μπλουζάκι που σχεδίασε η Stella McCartney ειδικά γκια τον μήνα κατά του καρκίνου του μαστού, που δεν είναι άλλος από τον Οκτώβριο, με την 25η να έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα.

«Αυτός ο Breast Cancer Awareness Month, η StellaMcCartney και το SexEducation θέλουν να προσθέσετε λίγο TTT στην κανονική σας ρουτίνα: χρησιμοποιήστε την τουαλέτα, βουρτσίστε τα δόντια σας, ελέγξτε τα στήθη σας!


 
Χρειάζεστε μια καθημερινή υπενθύμιση; Αποκτήστε το T-T-shirt περιορισμένης έκδοσης που φοράω στο stellamccartney.com. Για κάθε μπλουζάκι που αγοράζεται, το #StellaCares Foundation θα χαρίσει ένα σουτιέν μετά τη μαστεκτομή Louise Listening σε μια γυναίκα που το χρειάζεται» γράφει στο post της η διάσημη ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ