Η Chiara Ferragni εκπλήρωσε το όνειρό της - Στο εξώφυλλο της Vogue Italia η influencer, με θαλασσί, αστραφτερό Gucci φόρεμα (φωτό)

 «Πριν από 12 χρόνια, όταν ξεκίνησα την καριέρα μου...»

Η Chiara Ferragni, μπορεί να ξεκίνησε ως fashion blogger, προμοτάροντας προϊόντα μέσα από τα social media, ωστόσο πλέον η Ιταλίδα με τους 45.8 εκατομμύρια followers ( στο Instagram) θεωρείται ένα «δυνατό χαρτί» στον χώρο της μόδας, ειδικά στην πατρίδα της.

Έτσι δεν είναι να απορεί κανείς που η influencer και επιχειρηματίας, βρίσκεται στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους της Vogue Italia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Είναι η πρώτη φορά που η 34χρονη βρίσκεται στο cover του διάσημου περιοδικού μόδας και η ίδια πόζαρε με μια αστραφτερή δημιουργία από τον οίκο Gucci.

Ήταν ένα  θαλασσί φόρεμα καλυμμένο με λαμπερές παγιέτες, το οποίο είχε λαιμόκοψη σαν αντρικό πουκάμισο και ένα τεράστιο κόκκινο τριαντάφυλλο που στόλιζε τον λαιμό της. Το Outfit είχε συνδυαστεί με διαμαντένια σκουλαρίκια από τον ίδιο οίκο.

Η Chiara δημοσίευσε στα social media το εξώφυλλο γράφοντας μεταξύ άλλων στο post: «Πριν από 12 χρόνια, όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, κοιτούσα τη Vogue Italia και τον αρχισυντάκτη της εποχής, ως έναν κόσμο πολύ μακριά από τον δικό μου.

Για μένα ήταν ένας μικρός κύκλος δημιουργικών ανθρώπων (...) ήμουν μόνο στην αρχή αυτού του τρελού ταξιδιού και δεν είχα καμία σχέση (...) Σήμερα, το να είμαι στο εξώφυλλο της Vogue Italia είναι ένας στόχος που με κάνει να νιώθεω περήφανη για αυτό το κοριτσάκι που ξεκίνησε το μικρό της blog το 2009. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα μετά από πολλές θυσίες και σκληρή δουλειά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ