28η Οκτωβρίου στα Ιωάννινα: Η πόλη των θρύλων & των παραδόσεων μας περιμένει… όπως και ένα lux, 5άστερο ξενοδοχείο! (φωτό)

Στην καρδιά της Ηπείρου!

Στην πόλη των θρύλων και των παραδόσεων, τα Ιωάννινα, στην καρδιά της Ηπείρου, μπορείτε να περάσετε την φετινή 28η Οκτωβρίου. 

Μάλιστα το Manessistravel.gr έχει να προσφέρει πακέτο για ένα αξέχαστο διήμερο και φυσικά ξενοδοχείο για την διαμονή σας. Ας τα δούμε αναλυτικά.

28η Οκτωβρίου στο DU LAC HOTEL & SPA 5* Lux στα Ιωάννινα με το Ι.Χ. σας από 145 ευρώ

 

Το Hotel Du lac & Congress Center &Spa 5* Lux, ένα πραγματικό στολίδι, συνυπάρχει αρμονικά με την λίμνη Παμβώτιδα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, με απαράμιλλη αρχοντιά και άνεση, προσφέρει διαμονή πολλών αστέρων συνδυάζοντας τις παραδοσιακές αρχές φιλοξενίας, με τις σημερινές απαιτήσεις.

Τα 160 δωμάτια και οι 10 σουίτες μετά από την ολική ανακαίνισή τους που ολοκληρώθηκε το 2011, είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με δωρεάν internet,ηλεκτρονικά χρηματοκιβώτια, room service, κλιματισμό, mini bar, δορυφορική lcd TV, μαρμάρινη επένδυση στα μπάνια κλπ.

Στο καταπληκτικό all day χώρο του CAFE BISTROT LA BUVETTE θα απολαύσετε τον καφέ ή το κρασί σας, συνοδεύοντάς τα με εμπνευσμένα ελαφριά snacks νέων γευστικών προτάσεων, και πάντα με την εξαιρετική θέα της λίμνης Παμβώτιδας να συμπληρώνει το σκηνικό...

Ακόμα διαθέτει υποδειγματικό κέντρο Spa με μεγάλη εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, χαμάμ, σάουνα, τζακούζι, καμπίνες θεραπειών και μασάζ. Στον χώρο του Spa δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 16 ετών.

Φωτογραφίες: manessistravel.gr/DU LAC HOTEL & SPA

Πληροφορίες πακέτου

2 μέρες στο DU LAC HOTEL & SPA  5* Lux στα Ιωάννινα με δικό σας μέσο Ι.Χ. (χωρίς μεταφορές/εκδρομές) με ημιδιατροφή καθημερινά.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ