Θλίψη στο Bridgerton: Πέθανε από κορωνοϊό ο 53χρονος στυλίστας της περίφημης σειράς του Netflix (φωτό & βίντεο)

Ήταν διπλά εμβολιασμένος και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα...

Φτωχότερη έγινε η οικογένεια του Bridgerton καθώς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 53 ετών ο στυλίστας Marc Pilcher, ο οποίος είχε κερδίσει μάλιστα και βραβείο Emmy για την δουλειά του στην σειρά του Netflix.

Η είδηση ​​έρχεται μόλις τρεις εβδομάδες αφότου ο Βρετανός stylist - ο οποίος ήταν διπλά εμβολιασμένος και δεν είχε υποκείμενα προβλήματα υγείας - πήρε το πολυπόθητο  αγαλματίδιοΛος Άντζελες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian (@ianharrodlondon)

Σύμφωνα με το Variety, ο Pilcher είχε κάνει πολλά test ώστε να καταφέρει να ταξιδέψει για τα Emmy και είχε βγει αρνητικός. Ωστόσο όταν επέστρεψε σπίτι του αρρώστησε και το Σαββατοκύριακο η υγεία του επιδεινώθηκε. Τελικά «έφυγε» από την ζωή την Κυριακή, με την είδηση του θανάτου του να φέρνει μεγάλη θλίψη.

«Με μεγάλη θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι ο Marc Elliot Pilcher, που κέρδισε Emmy για την δουλειά του στην επιτυχημένη σειρά του Netflix , πέθανε έπειτα από μάχη με τον κορωνοϊό» ανέφερε η οικογένειά του στο περιοδικό.

«Η καρδιά μου έχει ραγίσει με την απώλεια του Marc Pilcher, ήταν ο εξαιρετικός στιλίστας στην πρώτη σεζόν του ‘Bridgerton’. Ο Marc ήταν τόσο παθιασμένος με τη δουλειά του και τόσο ταλαντούχος. Πριν από περίπου έναν μήνα κέρδισε το πρώτο του βραβείο Emmy» έγραψε από μεριάς της στο Twitter η Nicola Coughlan, που υποδύεται την Penelope Featherington στο Brdigerton.

Εκτός από την σειρά του Netflix, η οποία μέσα σε μόλις 4 εβδομάδες προβολής κατόρθωσε να "μπει" σε 44 εκ νοικοκυριά, ο Pilcher ήταν γνωστός για τη δουλειά του σε διάφορες εκπομπές του West End, τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες. Το 2018 ήταν μάλιστα υποψήφιος για Όσκαρ για το έργο του στο "Mary Queen of Scots" με τους Saoirse Ronan και Margot Robbie.

Η τελευταία του δουλειά ήταν για το έργο  «The King’s Man» του Matthew Vaughn, ενώ να σημειωθεί ότι ο στυλίστας αφήνει πίσω του τους φίλους, την οικογένειά του και τον αγαπημένο του σκύλο τον Yuri.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ