Γλυκά Νερά - τα βίντεο του πιλότου από το κινητό - Σε ένα η Καρολάιν παίζει ανέμελη χαρτιά, την βιντεοσκοπεί ο μετέπειτα καθομολογίαν δολοφόνος της

Ανατριχιαστικά τα βίντεο δείχνουν τις τελευταίες ημέρες της Κάρολαιν. 

Τρία βίντεο που είχε στο κινητό του ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Το πρώτο βίντεο είναι τραβηγμένο στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Όταν τραβήχτηκε ήταν βράδυ, έναν μήνα πριν την συζυγοκτονία. Ο 33χρονος πιλότος βιντεοσκοπούσε την Καρολάιν ενώ έπαιζαν χαρτιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, τα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του, ήταν περισσότερα από 40. Σε τρία από αυτά, φαίνεται ο 33χρονος πιλότος με την Καρολάιν και την κορούλα τους, τη μικρή Λυδία, να κάνουν μπάνιο μέσα σε μια πισίνα.

 

 

Ένα άλλο βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί στα γραφεία της εταιρίας που δούλευε ο πιλότος. Το τρίτο έχει τραβήξει ο 33χρονος καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος κατά τη διάρκεια πτήσης πάνω από την Αττική, ενώ ακούγεται να μιλάει με έναν άνδρα που βρίσκεται μαζί του στο ελικόπτερο.

Τα οπτικά ντοκουμέντα εξετάζονται πολύ προσεκτικά από τις αρχές και θα εξεταστούν μαζί με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σε κάποια από αυτά ακούγεται η Καρολάιν να λέει τη λέξη «Αγάπη μου», χωρίς ωστόσο να καταλαβαίνουμε αν απευθύνεται στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ