2 royals μας δείχνουν πώς να φορέσουμε καρό: Η δούκισσα του Κέιμπριτζ & η βασίλισσα της Ισπανίας - η μια φόρεμα, η άλλη παλτό (φωτό)

Με κομψά outfits που έχουν ξαναφορέσει

Το καρό είναι ένα από τα print που θα φορεθούν πολύ φέτος, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα αφού είναι ένα σχέδιο ιδανικό για business look, αλλά και για πιο χαλαρές εμφανίσες.

Αυτό φαίνεται να το γνωρίζουν καλά οι βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας και Κέιτ Μίντλετον, που τις τελευταίες ημέρες φόρεσαν δυο σικάτα outfits με το συγκεκριμένο pattern.

Άλλωστε οι roylas επιλέγουν μεταξύ άλλων και οικονομικά ρούχα, που θα μπορούσε να φορέσει η κάθε μια μας, αλλά και κομμάτια τα με τα οποία τις έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την σύζυγο του Ισπανού μονάρχη βασιλιά Φελίπε, η οποία παρακολούθησε την Τετάρτη το κλείσιμο του 15ου Διεθνούς Σεμιναρίου Γλώσσας και Δημοσιογραφίας.

Η πρώην δημοσιογράφος επέλεξε για την περίσταση επέλεξε ένα μαύρο δερμάτινο κολάν, συνδυασμένο με ένα απλό μπλουζάκι και ένα απίθανο ασπρόμαυρο καρό παλτό που έφτανε λίγο πιο κάτω από τους γοφούς της. Το κολάν και το πανωφόρι της ήταν από την εταιρεία Uterque.

Ολοκλήρωσε το look της με διακριτικά κοσμήματα, κάτι που άλλωστε συνηθίζει, και μαύρες σουέτ γόβες από την αγαπημένη της σχεδιάστρια Carolina Herrera.

Πρόκειται για ένα outfit το οποίο η βασίλισσα της Ισπανίας είχε φορέσει ξανά τον Φεβρουάριο του 2020.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ από πλευράς της, την φετινή σεζόν στράφηκε προς την πιο προσιτή μόδα φορώντας ένα καρό φόρεμα από τα Zara, που είχε μια ζώνη στη μέση και το οποίο έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν, σύμφωνα με το Hello. 

Η σύζυγος του πρίγκιπας Ουίλιαμ συνδύασε το φόρεμα με γκρι Hugo Boss γόβες, για την επίσκεψή της στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Η Κέιτ σηματοδότησε την έναρξη του προγράμματος του πανεπιστημίου Children's of 2020, το οποίο θα μελετήσει την ανάπτυξη των παιδιών που γεννήθηκαν τη νέα δεκαετία (και κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού) από πέντε μηνών έως πέντε ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ