Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δεν είναι μια μέρα που πρέπει να προτάξουμε τον εγωισμό μας, τη δυσαρέσκεια ή τον θυμό μας.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας...

Την Παρασκευή συναντώνται Ήλιος και Άρης στον Ζυγό, κάνοντας από τη μια ιδιαίτερα δυναμική τη μέρα κι από την άλλη αυτή η σύνοδος συνήθως δημιουργεί εντάσεις.

Μπορεί να είμαστε πιο ευέξαπτοι, νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αντιδράσουμε με το παραμικρό. Κάποιες φορές δεν αναφέρεται σε ανθρώπινες συμπεριφορές, αλλά σε περίεργα συμβάντα ή γεγονότα και συνθήκες, που μας προκαλούν στη διάρκεια της ημέρας και μας πετούν εκτός προγράμματος.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας σήμερα και μην αφήνετε την αβεβαιότητα και ό,τι άλλο σκέφτεστε να σας παρασύρει. Επίσης, βάλτε τα όρια σας στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και μην αφήνετε κανένα να τα υπερβεί.

Αν κάποιος από το περιβάλλον της δουλειάς προσπαθήσει να σας επιτεθεί λεκτικά ή σας ασκήσει δριμεία κριτική, μην αντιδράσετε παρορμητικά. Α

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή φέρνει τη Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιο σας κι από την άλλη τη δυναμική σύνοδο Ήλιου-Άρη. Θα χρειαστεί να τιθασεύσετε αρκετά τα νεύρα και τις παρορμήσεις σας σήμερα, ιδιαίτερα με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τους δικούς τους τρόπους ή ιδέες.

Με το να αντιτάξετε εγωιστικά και μόνο τα δικά σας δεν πρόκειται να κάνει καλύτερη την κατάσταση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ήλιου-Άρη από τη μια και η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από την άλλη, σας βρίσκει σε μια υπερένταση σήμερα, αλλά και με έντονα προαισθήματα είτε για μια κατάσταση στη δουλειά είτε για κάποιο πρόσωπο. Τώρα μάλιστα με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να περάσει φευγαλέα κάποιο πρόσωπο από το μυαλό σας και το επόμενο λεπτό να δείτε το τηλέφωνο σας να δέχεται κλήση του.

Τα κάνει αυτά τα τρελά ο ανάδρομος κυβερνήτης σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ