H Adele άλλος άνθρωπος στη Vogue - Το σέξι εξώφυλλο & τα stylish σύνολα για τη φωτογράφηση (φώτο)

Η Βρετανίδα super star,  βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της.

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η Adele ποζάρει στα εξώφυλλα της βρετανικής και της αμερικάνικης Vogue.

Η διάσημη τραγουδίστρια πιο αποκαλυπτική από ποτέ μιλά για τη ζωή της, την καριέρα της, το νέο τραγούδι που πρόκειται να κυκλοφορήσει , αλλά και για το πώς είναι ενα μεγαλώνει ένα παιδί μόνη, στην πρώτη συνέντευξη μετά από πέντε χρόνια.

Η 33χρονη Adele πόζαρε στον φακό του Steven Meisel για τη βρετανική Vogue με κίτρινο super σέξι φόρεμα Vivienne Westwood .

Το νέο της τραγούδι με  τίτλο «Easy on Me» θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωμβρίου.

 

Το απόσπασμα του video clip που ανέβασε η Adele στο Instagram είναι ήδη "viral"

Η εντυπωσιακή αλλαγή της Adele οφείλεται σε πολύ αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής με βάρη.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι ελπίζει πως το νέο της άλμπουμ, στο οποίο τραγουδά για το διαζύγιό της, θα βοηθήσει τον γιο της, Angelo, να καταλάβει σε λίγα χρόνια τι συνέβη μεταξύ των γονιών του.

«Έχει τόσες απλές ερωτήσεις για μένα που δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί δεν ξέρω την απάντηση», είπε.

Επίσης  παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν να μιλήσει στον γιο τους για το χωρισμό των γονιών του, προκαλώντας της τόσο πολύ άγχος που η θεραπεύτρια της πρότεινε να ηχογραφήσει τον εαυτό της να μιλάει στον Angelo για να θυμάται όσα είχαν ειπωθεί.

Η Βρετανίδα super star,  βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της.

Αδυνατισμένη και λαμπερή, μετά το διαζύγιό της έχει βρει την ηρεμία και την ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της, Rich Paul και ήδη ετοιμάζει το μουσικό της «χτύπημα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ