«Μισέλ Ομπάμα – Με τα δικά της λόγια»: Η best seller βιογραφία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ έρχεται στην Ελλάδα

Μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου ξεπηδάει ο πραγματικός εαυτός της Μισέλ Ομπάμα, βήμα-βήμα, στη διάρκεια της διπλής θητείας του πρώτου Αφροαμερικανού Προέδρου των ΗΠΑ, με τον εαυτό της στο πλευρό του ως σύζυγος, ως μητέρα και κυρίως ως Πρώτη Κυρία της Αμερικής.

O Francesco Vitali και οι εκδόσεις CreamyW Books παρουσιάζουν το βιβλίο που πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως:

«Μισέλ Ομπάμα – Με τα δικά της λόγια»

Έρχεται στην Ελλάδα στις 25 Οκτωβρίου, από τον εκδοτικό οίκο Creamy WBooks. Ένα βιβλίο που είναι ό,τι ακριβώς λέει ο τίτλος: Με τα δικά της λόγια...

Μισέλ Ομπάμα: η πρώτη Αφροαμερικανίδα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Βαρύ το φορτίο. Πώς το αντιμετώπισε; Πώς κατάφερε να σταθεί στο ύψος που απαιτεί αυτός ο σκληρός ρόλος;

Ποιες οι σκέψεις της; Ποιες οι αντιδράσεις της; Ποιες οι δυσκολίες; Πώς αντεπεξήλθε στα καθήκοντά της; Ποιο το έργο της;

Σκέψεις, αντιδράσεις, προβληματισμοί, μα κυρίως έργο. Διότι ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας της Αμερικής, της μεγαλύτερης χώρας του πλανήτη, δεν είναι απλός.

Και η Μισέλ Ομπάμα άφησε σπουδαίο έργο, κληρονομιά σε έναν λαό που ναι μεν λειτουργεί δημοκρατικά, αλλά ο ρατσισμός έρπει με σκοπό την εξόντωση κάθε αντίθετου προς τα άρρωστα πιστεύω του στοιχείο.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, η Μισέλ Ομπάμα στάθηκε Κυρία, με τις φιλοσοφημένες δηλώσεις της που προσδιόρισαν τα δικά της ουμανιστικά πιστεύω, υλοποιώντας τα στην πορεία των καθηκόντων της.

Οι Marta Evans και Hannah Masters σταχυολόγησαν τις δηλώσεις της σε διάφορες περιστάσεις, σε διάφορα μέσα, σε διάφορες εκδηλώσεις, και μας τις παρουσιάζουν σε αυτόν τον μοναδικό και αξιόλογο τόμο, ο οποίος κέντρισε το ενδιαφέρον του εκδότη Francesco Vitali, που ζώντας στην Αμερική την περίοδο διακυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα θέλησε να το μεταφράσει ο ίδιος, βάζοντας τη δική του πινελιά στο όλο εγχείρημα.

Μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου ξεπηδάει ο πραγματικός εαυτός της Μισέλ Ομπάμα, βήμα-βήμα, στη διάρκεια της διπλής θητείας του πρώτου Αφροαμερικανού Προέδρου των ΗΠΑ, με τον εαυτό της στο πλευρό του ως σύζυγος, ως μητέρα και κυρίως ως Πρώτη Κυρία της Αμερικής.

Αυτό το εξαιρετικό βιβλίο μας βοηθάει να γνωρίσουμε το μεγαλείο της Μισέλ Ομπάμα μέσα από τις μύχιες σκέψεις της στην καθημερινότητά της, στις στιγμές της απομόνωσής της, αλλά και σ’ εκείνες όπου δυναμικά έπαιρνε θέση υπέρ κάθε αδύναμου πλάσματος.

Μια Μισέλ που αγαπήθηκε, διότι αυτό ήθελε και αυτό πάλεψε να κερδίσει: την αγάπη και τον σεβασμό του κόσμου. Και τα κατάφερε…

Θα το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στα Public, από τις 25 Οκτωβρίου 2021!

Αποκλειστική Διανομή διάθεση ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΑΕ

 

Eκδόσεις : CREAMY W BOOKS

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ