Τάσος Ξιαρχό: «Παιδάκι έχω ως πρώτη ανάμνηση το αίμα, από ξυλοδαρμούς - ο πατέρας μου μας κυνηγούσε με καραμπίνα να μας σκοτώσει» (βίντεο)

«Έχω βιώσει πολύ σκληρές στιγμές»

Συγκλόνισε με τα όσα είπε στην εκπομπή «T-Live» ο Τάσος Ξιαρχό, που μίλησε μεταξύ άλλων για τον πατέρα του και τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που έχει βιώσει ως παιδί.

«Έχω βιώσει πολύ σκληρές στιγμές. Ερχόμενος μετά από είκοσι χρόνια από όταν ήμουν παιδάκι, βλέπω ότι έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις με τον πατέρα μου, με τη μητέρα μου και είναι όλα καλά.

Όταν κάνεις νέος παιδιά, βλέπεις ότι η ζωή σου παίρνει άλλη τροπή, ξαφνικά μαντρώνεσαι μέσα στο σπίτι και μπορεί να σου βγουν κάποια χαρακτηριστικά βίαια. Βλέπω τι έγινε, δεν τον δικαιολογώ» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός χορογράφος.

 

 

 

 

Ακόμα ανέφερε ότι έζησε «πολλή βία στα παιδικά μου χρόνια. Όταν ένα παιδάκι έχει ως πρώτη ανάμνηση αίμα, είναι σκληρό. Από τους ξυλοδαρμούς. Έχω πολλές ιστορίες. Μπορεί να ήταν μεθυσμένος ο μπαμπάς μου και να μας κυνηγάει με τη μητέρα μου με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει. Την επόμενη ημέρα μας ζητούσε συγγνώμη. Μόνο τη μητέρα μου χτυπούσε, για αυτό μεγάλωσα με αγάπη προς τις γυναίκες».

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha είπε ακόμα πως: «πολλές φορές, το μυαλό μου απωθούσε αυτές τις μνήμες. Όσο περνούν τα χρόνια, θυμάμαι πράγματα. Είναι κομμάτι επιβίωσης.

Ο οργανισμός μου το έφερνε μπροστά. Συμβαίνει πολύ τώρα. Έχω αναμνήσεις που είναι τρόμος. Βλέπω ταινίες και σίριαλ στον ύπνο μου. Είδαμε πολλά που δεν μπορούν να ειπωθούν τηλεοπτικά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ