Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Οι ερωτικές προβλέψεις (11-17/10) από την Άση Μπήλιου: Οι σχέσεις με γερές βάσεις θα σταθεροποιηθούν, αλλά απαιτείται ψυχραιμία

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας αυτή την εβδομάδα;

Ο Κρόνος, ο πλανήτης της ωριμότητας και των ορίων, επιστρέφει στις 12/10 σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, στο οποίο βρισκόταν ανάδρομος από τα τέλη Μαΐου και μας έφερε αντιμέτωπους με ευθύνες και ζητήματα πειθαρχίας.

Από τώρα και για τους επόμενους 7 μήνες, που θα βρίσκεται σε ορθή πορεία, μας καλεί να περάσουμε μέσα από κάποια crash test αντοχής και ενηλικίωσης για να αποδείξουμε, πρώτα στον εαυτό μας και μετά σε όλους τους άλλους, αν εμπεδώσαμε τα μαθήματα που πήραμε και εάν μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας χωρίς να εξαρτόμαστε από άλλους.

Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις τώρα θα σταθεροποιηθούν, αλλά απαιτείται ψυχραιμία, κριτική σκέψη και προσήλωση στους στόχους μας. Αντιθέτως, θα δώσουμε οριστικό τέλος σε σχέσεις οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά.

Σε όλο αυτό συμβάλλει και το εποικοδομητικό εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Κρόνο στις 13/10, το οποίο δημιουργεί την ανάγκη για αφοσίωση και σοβαρότητα μέσα στις σχέσεις μας και δεν αποκλείεται να φέρει μια πρακτική λύση σε ένα ζήτημα που αντιμετωπίζαμε με τον/τη σύντροφο μας, αφού υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και αλληλοϋποστήριξη. Στις 15/10 ο Ήλιος στον Ζυγό σχηματίζει ένα εξαιρετικά ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο και μας γεμίζει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Οι σχέσεις μας ομαλοποιούνται και μπορούμε επιτέλους να απολαύσουμε όμορφες στιγμές με το ταίρι μας, να κάνουμε σχέδια για το μέλλον και να εστιάσουμε στις θετικές πλευρές των όσων συμβαίνουν, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρίες να γνωρίσουν ένα άτομο το οποίο θα ανανεώσει την πίστη τους στη ζωή. Στις 16/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να σας φέρει σε επαφή με άτομα τα οποία θα σας βοηθήσουν να γιατρέψετε τις πληγές σας και να επουλώσετε τα τραύματα σας και αν είστε σε σχέση θα λάβετε υποστήριξη και κατανόηση  από τον ερωτικό σας σύντροφο.

To εξίσου ευχάριστο εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή και στην Αφροδίτη στις 17/10 ενισχύει το όμορφο κλίμα και μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε και να εκφράσουμε την αγάπη και τη στοργή μας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για επαφές, συζητήσεις και νέες γνωριμίες. Ωστόσο, αργότερα μέσα στην ημέρα κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, φέρνοντας κρίσεις, συγκρούσεις και έντονη ανάγκη για έλεγχο μέσα στις σχέσεις μας. Προσπαθήστε να είστε συνειδητοί και να μην αφήσετε παράλογες φοβίες και ανασφάλειες να σας κυριεύσουν.

ΚΡΙΟΣ

Οι όψεις αυτής της εβδομάδας σας επιτρέπουν να εξισορροπήσετε την αισιοδοξία με τον ρεαλισμό και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις ή τον γάμο σας και να δώσετε λύσεις σε προβλήματα που σας βασάνιζαν. Το εξαιρετικό τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 15/10 επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας και γεμίζει το μυαλό σας με όμορφες σκέψεις. Η σχέση με τον/τη σύντροφο σας θα ανανεωθεί και θα δεν αποκλείεται να προχωρήσετε στην επισημοποίηση της ή απλώς να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να λύσετε τις διαφορές σας.

Εάν είστε μόνοι, τότε μπορεί να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας γεμίσει αισιοδοξία και θα τροποποιήσει τη ζωή σας προς το καλύτερο. Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 17/10 φέρνει αναταραχές και συγκρούσεις μέσα στις σχέσεις σας. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητα και καχυποψία από τον σύντροφο σας ή να έρθει στην επιφάνεια κάτι το οποίο θα κλονίσει τη μεταξύ σας εμπιστοσύνη και θα σας δημιουργήσει αμφιβολίες. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να διαχειριστείτε με ψυχραιμία και ορθολογισμό τις κρίσεις που θα προκύψουν και να μην οδηγηθείτε σε ακραίες και παρορμητικές κινήσεις, όπως συνηθίζετε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα είστε περισσότερο απασχολημένοι με την καριέρα, τα εργασιακά ζητήματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, παρά με τα ερωτικά σας. Ωστόσο, το ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου στις 13/10 έρχεται για να φέρει σταθεροποίηση σε ένα ερωτικό ειδύλλιο και να σας κάνει πιο συνειδητοποιημένους σχετικά με τις επιθυμίες σας. Είτε βρίσκεστε σε μια έντονα σεξουαλική σχέση ή σε μια σχέση με βαθιά συναισθήματα, αυτό το εξάγωνο θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε εάν αξίζει τον κόπο να επενδύσετε σε αυτή και να την αναβαθμίσετε ή αν θα πρέπει να τη λήξετε. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία να αντιμετωπίσετε φοβίες, ανασφάλειες και φαντάσματα του παρελθόντος.

Καλείστε να δείτε ρεαλιστικά τις καταστάσεις και να κόψετε δεσμούς με άτομα τα οποία είναι τοξικά για εσάς ή προσπαθούν με κάποιο τρόπο να σας χειριστούν. Το εξίσου βοηθητικό τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 16/10 θα συνεισφέρει προς αυτή την κατεύθυνση, αφού σας δίνει την ευκαιρία να δείτε κατάματα τις πληγές σας και τα τραύματα που έχουν δημιουργηθεί από προηγούμενες σχέσεις σας. Οι άνθρωποι που είναι τώρα κοντά σας θα φερθούν με ευγένεια και στοργή και θα είναι σε θέση να κατανοήσουν την πιο ευάλωτη πλευρά σας. Δείξτε εμπιστοσύνη στα άτομα που σας αποδεικνύουν έμπρακτα ότι το αξίζουν και μην ξεχνάτε ότι μόνο εάν ανοίξετε την καρδιά σας θα μπορέσουν να σας κατανοήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 15/10 είναι εδώ για να σας γεμίσει με τύχη, ευκαιρίες αλλά και αυτοπεποίθηση σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι/ες, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες που θα κάνετε τώρα, αφού θα μπουν στη ζωή σας άτομα τα οποία θα σας κάνουν να δείτε τις καταστάσεις με άλλο μάτι και θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Οι ημέρες αυτές λοιπόν προσφέρονται άφοβα για φλερτ, διασκέδαση, ταξίδια και ερωτικές περιπέτειες. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, τότε θα μπορέσετε να την αναζωπυρώσετε και θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, μακριά από άγχη και προβλήματα.

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 17/10 βοηθάει κι αυτό με τη σειρά του στο να επικοινωνήσετε τα συναισθήματα σας και να λάβετε ανταπόκριση από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις οι οποίες θα φέρουν λύσεις σε προβλήματα και γενικώς να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Εάν είστε ελεύθεροι/ες, θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητα σας και θα έχετε όλη τη διάθεση για να κάνετε νέες γνωριμίες.

Ωστόσο, αργότερα την ίδια ημέρα, το τετράγωνο Ήλιου–Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες και κτητικότητα. Είναι σημαντικό να αισθάνεστε ο εαυτός σας μέσα στη σχέση και να μην καταπιέζεστε μόνο και μόνο για να καλύπτονται οι ανάγκες του άλλου. Προσπαθήστε λοιπόν να διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, αλλά χωρίς να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

H εβδομάδα ξεκινάει για εσάς με βαθιές συνειδητοποιήσεις, καθώς ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στις 12/10. Από τώρα και για τους επόμενους μήνες, η βασική σας προτεραιότητα είναι να αφήσετε πίσω σας τοξικά άτομα, κακές συνήθειες και μοτίβα συμπεριφοράς τα οποία σας βλάπτουν. Είναι η περίοδος που θα αρχίσετε σιγά-σιγά να επανεφεύρετε τον εαυτό σας, με την προϋπόθεση ότι θα αποδεχτείτε τις αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Να θυμάστε ότι ακόμα και μια απώλεια ή μια επίπονη εμπειρία, θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε και να έρθετε αντιμέτωποι με μεγάλες αλήθειες για τον εαυτό σας.

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 15/10 κάνει το κλίμα πιο ανάλαφρο και ευχάριστο και σας φέρνει όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους οικείους σας. Θα μπορέσετε να δώσετε και να λάβετε στοργή και υποστήριξη και κυρίως θα νιώσετε ότι έχετε ανθρώπους δίπλα σας, στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε. H εβδομάδα κλείνει με το απαιτητικό τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 17/10, το οποίο φέρνει στο φως κρυμμένες ανασφάλειες ή συναισθηματικές ανάγκες που καταπιέζατε για καιρό.

Ίσως ο/η σύντροφος σας να προσπαθήσει να σας επιβληθεί ή να σας χειριστεί και γενικώς να μην σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια πιο μετριοπαθή στάση και να μην εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας ή να οδηγηθείτε σε ακρότητες και συμπεριφορές που θα έχουν καταστροφικές συνέπειες.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Κρόνο να γυρνάει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στις 12/10, στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ξεκινά λοιπόν ένα διάστημα, κατά το οποίο θα είστε αρκετά πιο συνειδητοποιημένοι σε ό,τι αφορά τα θέλω σας από τον σύντροφο σας, καθώς και το τι είδους σχέση αναζητάτε. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να λήξετε οριστικά μια κατάσταση ή αντιθέτως να επισημοποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Αν είστε ελεύθεροι/ες θα είστε πλέον πιο επιλεκτικοί/ες ως προς το άτομο που θα σταθεί δίπλα σας και δεν έχετε σκοπό να συμβιβαστείτε ή να ρίξετε τον εαυτό σας και τα στάνταρντς σας.

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 15/10 αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να βγείτε ραντεβού εάν είστε αδέσμευτοι/ες. Εάν είστε σε σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε όλα όσα σκέφτεστε και διστάζατε να κάνετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την ανταπόκριση που περιμένετε από τον σύντροφο σας. Το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στις 17/10 βοηθάει εξίσου την επικοινωνία και μάλιστα δεν αποκλείεται να επανέλθει ένα άτομο από το παρελθόν για να συνεχίσετε από εκεί που είχατε μείνει ή για να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση. Μην βιαστείτε να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις και μην δίνετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μιας και η Αφροδίτη έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεστε και αυτή την εβδομάδα σε μια φάση που προτιμάτε την ασφάλεια και τη θαλπωρή του σπιτιού σας, παρά να βγείτε έξω και να κάνετε νέες γνωριμίες. Εάν συγκατοικήσατε πρόσφατα με το ταίρι σας, όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα υπάρχουν εντάσεις και τσακωμοί, ενώ αν ψάχνετε σπίτι είναι κατάλληλη περίοδος για έρευνα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα στις 16/10 θα λειτουργήσει θεραπευτικά για εσάς, αφού θα σας δοθεί η δυνατότητα να επουλώσετε παρελθοντικές πληγές και να ξεπεράσετε ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί να σας είχαν δημιουργήσει προηγούμενες σχέσεις σας.

Οι κοντινοί σας άνθρωποι ή ο/η σύντροφος σας θα είναι εξαιρετικά υποστηρικτικοί τώρα και θα αισθάνεστε ότι περιβάλλεστε από αγάπη και στοργή, αρκεί να τους αφήσετε να σας πλησιάσουν και να μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Το τέλος της εβδομάδας θα είναι αρκετά πιο εκρηκτικό, καθώς ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 17/10. Από τη μία υπάρχει πάθος και ένταση με τον ερωτικό σας σύντροφο, όμως από την άλλη υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να έρθετε αντιμέτωποι με συναισθήματα κτητικότητας και ζήλιας και αμφιβολίες. Προσπαθήστε για την ώρα να ζείτε τη στιγμή χωρίς να υπεραναλύετε και να ψάχνετε τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις και μην υποκύψετε σε παιχνίδια εξουσίας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος επανέρχεται σε ορθή πορεία από τις 12/10 στον Υδροχόο και γίνεστε πιο συνειδητοποιημένοι σε ό,τι αφορά τον έρωτα και τις αισθηματικές σας σχέσεις. Είναι αλήθεια ότι όσα βιώσατε τους προηγούμενους μήνες μπορεί να σας πόνεσαν και να σας πλήγωσαν, αλλά σας έχουν ωριμάσει κιόλας και αντιμετωπίζετε πλέον τις καταστάσεις πιο σοβαρά από πριν. Το σημαντικότερο όμως δώρο της εβδομάδας για εσάς είναι το τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον επεκτατικό Δία από τον Υδροχόο στις 15/10. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας.

Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, τώρα θα μπορέσετε να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και όνειρα μαζί του/της. Έχετε την αίσθηση ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν απέχει από την πραγματικότητα. Το εξίσου θετικό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 17/10 ενισχύει το θετικό κλίμα και φέρνει γνωριμίες, συζητήσεις και επαφές που θα έχουν πολύ θετική εξέλιξη. Η εβδομάδα κλείνει αρκετά δυναμικά, καθώς ο Ήλιος από το δικό σας ζώδιο σχηματίζει ένα απαιτητικό τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σας φέρνει αντιμέτωπους με φοβίες, ανασφάλειες και έντονα συναισθηματικά περιεχόμενα που καταπιέζατε και τώρα θα βγουν στην επιφάνεια ακόμα και με την παραμικρή αφορμή. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία και τη λογική που σας χαρακτηρίζει εκ φύσεως και να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ισότητα και την ισορροπία στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Κρόνο σε ορθή πορεία από τις 12/10 στον Υδροχόο θα αρχίσετε σιγά-σιγά να πατάτε καλύτερα στα πόδια σας και να απελευθερωθείτε από μοτίβα σχέσεων που δεν λειτουργούν και συμπεριφορές οι οποίες σας κρατάνε πίσω. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν άτομα από το παρελθόν προκειμένου να οριστικοποιήσετε μια κατάσταση και να ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας μαζί τους από εδώ και στο εξής. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι ήρθε το οριστικό τέλος για μια κατάσταση, ενώ άλλοι μπορεί να αποφασίσετε ότι αξίζει να συγχωρέσετε παρελθοντικά σφάλματα και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και να μην καταπιέζετε τις προσωπικές σας ανάγκες.

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 15/10 θα σας φέρει βοήθεια και υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένατε και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τόσο τα βαθύτερα συναισθήματα σας, όσο και γεγονότα που συνέβησαν και επηρεάζουν ακόμα τον ψυχισμό σας. Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 17/10 μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αρνητικές σκέψεις, εμμονές και μια τάση να υπεραναλύσετε όσα έχουν συμβεί μέσα στις σχέσεις σας το τελευταίο διάστημα.

Εάν νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας, κάντε το, διότι διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν απότομα ξεσπάσματα και να έρθετε σε ρήξη με τους άλλους. Μην επιτρέψετε σε ανασφάλειες και απωθημένα να σας κατακλύσουν και να μην μπορείτε να δείτε καθαρά όσα συμβαίνουν.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ