Η Σάντρα Βουτσά θυμάται την μαμά της Έρρικα Μπρόγιερ με μια απίθανη vintage φωτογραφία: «είμασταν σχεδόν παντού κ πάντα μαζί»

«Μαμά κ κόρη...Έρρικα κ Σαντρα... »

Μια παλιά φωτογραφία με την αγαπημένη της μητέρα Έρρικα Μπρόγιερ μοιράστηκε στο Instagram η Σάντρα Βουτσά, που συνόδευσε το post της με τρυφερά λόγια για την αγάπη του γονιού προς τα παιδιά του.

Στην εικόνα βλέπουμε την καλλονή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου μαζί με την κόρη της που ήταν τότε ακόμα μικρούλα. Φοράει ένα εντυπωασιακό animal print παλτό, ενώ στα χέρια της κρατάει κάτι που μοιάζει μς δώρο. Η κορούλα της, που στέκεται ακριβώς μπροστά της έχει τα μαλλιά της καρέ, ενώ φοράει ένα σκούρο ζιβάγκο και το παλτουδάκι της.

«Μαμά κ κόρη...Έρρικα κ Σαντρα... Η αγάπη αυτή είναι πάντα μεγάλη κ ισχυρή, η αγάπη της μάνας κ του παιδιού!Ημουν τυχερή που είχα μια μητέρα που ασχολήθηκε πολύ μαζί μου, είμασταν σχεδόν παντού κ πάντα μαζί...κ αυτή η αγάπη, το δέσιμο κ το νοιαξιμο του γονιού, θωρακίζει το παιδί κ το βοηθά να ξεπεράσει οποίες ανασφάλειες μπορεί να έχει κ να πάρει την ζωή στα χέρια του!!!Η αγάπη του γονιού είναι η κινητήριος δύναμη του παιδιού!!!??‍?‍???‍?‍??ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!????» έγραψε στην ανάρτησή της η κόρη του Κώστα Βουτσά.

Να σημειωθεί ότι ο αείμνηστος ηθοποιός απέκτησε την Σάντρα από τον γάμο του με την Έρρικα Μπρόγιερ, ενώ από έχει αποκτήσει επίσης δύο κόρες, με την Θεανώ Παπασπύρου, την Θεοδώρα και τη Νικολέτα καθώς και έναν γιο, τον μικρό Φοίβο,  με την τελευταία του σύζυγο Αλίκη Κατσαβού.

«Ναι, βέβαια, ισχύει. Ο Κώστας είναι ο άντρας της ζωής μου, τον αγαπώ πάρα πολύ. Βλέπω το γιο του, τον Φοίβο, τη σύζυγο του την Αλίκη, βγαίνουμε έξω όλοι μαζί, πηγαίνουμε και στο σπίτι της αδερφής του, έξω από την Αθήνα, που είναι μεγάλο και ωραίο, μας κάνει το τραπέζι, όπου μαζευόμαστε γύρω στα 25 άτομα και περνάμε θαύμα.

Νιώθω τα παιδιά του και δικά μου παιδιά, αυτό δεν ξέρω πώς γίνεται, εκείνος το κάνει, αυτός είναι ο αρχηγός. Δεν είναι τυχαίο που όλος ο κόσμος τον αγαπάει τόσο πολύ, διότι ηθοποιούς έχουμε πάρα πολύ καλούς, και από τους παλιούς που ζουν. Όποιον κι αν ρωτήσεις, πρώτα τον Κώστα θα πούνε, γιατί τον αγαπάνε» είχε πει μεταξύ άλλων η Έρρικα Μπρόγιερ σε μια από τις τελευταίες τις συνεντεύξεις.

Υπενθυμίζεται ότι η αγαπημένη ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια «έφυγε» από την ζωή τον Ιανουάριο του 2020, σε ηλικία 77 ετών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ