Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δύσκολα θα εντυπωσιάσεις: Δεν ενθουσιάζονται, ούτε δίνουν εύκολα την καρδιά τους

Το πιο πιθανό είναι να μείνεις με την… προσπάθεια

Υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία ενθουσιάζονται από την πρώτη στιγμή και εύκολα «δίνουν» την καρδιά τους σε έναν νέο έρωτα. Πέφτουν με τα μούτρα χωρίς να το πολυσκεφτούν.

Υπάρχουν όμως κάποια άλλα, τα οποία όχι μόνο δεν δίνουν εύκολα την καρδιά τους, αλλά ούτε ενθουσιάζονται, ούτε και μπορείς να τα εντυπωσιάσεις. Πρέπει να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια και πάλι το πιο πιθανό είναι να μείνεις με την… προσπάθεια.

Πάμε να δούμε τα 5 ζώδια στα οποία αναφερόμαστε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι τόσο αναποφάσιστος που μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα. Δεν είναι ποτέ σίγουρος τι θέλει και πώς το θέλει. Αλλάζει γνώμη στο λεπτό και σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα καρδιάς, είναι από τα άτομα που δεν ενθουσιάζονται εύκολα και που για να τα εντυπωσιάσεις, θα πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ. Από τη μια, θέλει την προσοχή σου και από την άλλη θέλει την ελευθερία του και να τον αφήσεις ήσυχο. Δύσκολα μπορεί να σχηματίσει γνώμη για κάποιον και επίσης με την συμπεριφορά του σε μπερδεύει, για να μην πούμε σε… τρομάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο καχύποπτα άτομα που θα συναντήσεις. Δεν εμπιστεύεται ούτε την σκιά του. Ό,τι και να λες εσύ, μέσα στο μυαλό του θα το αμφισβητεί και θα περιμένει αποδείξεις ότι όντως ισχύει. Δεν ενθουσιάζεται και δεν εντυπωσιάζεται με τίποτα. Πιστεύει ότι πάντα κάτι «κρύβεται» πίσω από μια εικόνα και ψάχνει να το ανακαλύψει. Θα περάσεις πάρα πολλά τεστ μέχρι να καταφέρεις να θεωρηθείς άξιος/α για να σταθείς στο πλευρό ενός Σκορπιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι… ελεύθερη ψυχή. Το μόνο πράγμα που θέλει και επιζητά μανιωδώς στην ζωή του είναι η ελευθερία του. Έτσι η ιδέα του να δεσμευτεί με κάποιον, για εκείνον μετατρέπεται σε εφιάλτη. Είναι πολύ γοητευτικό άτομο, ξέρει να σαγηνεύει και να φλερτάρει, όμως εσύ για να τον πείσεις να είστε μαζί θα πρέπει να ξεπεράσεις κάθε προσδοκία. Ο Τοξότης κάνει εφήμερες σχέσεις, αλλά όταν το πράγμα σοβαρεύει, αρχίζει να «πνίγεται» και το βάζει στα πόδια. Είναι ένα από τα ζώδια που πολύ δύσκολα θα το κάνεις να δεσμευτεί και να μπει σε σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι επιφυλακτικός απέναντι σε κάθε νέο άτομο που γνωρίζει. Δεν αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο να βγάλει συναισθήματα, τουλάχιστον μέχρι να είναι σίγουρος για το πώς νιώθει η απέναντι πλευρά. Είναι ανέκφραστος και δεν θα σου δείξει ποτέ τι σκέφτεται ακριβώς, ούτε θα καταλάβεις πώς νιώθει, τουλάχιστον μέχρι να σου το πει ο ίδιος. Δεν θεωρείται μόνο… δύσκολος για να τον «ρίξεις», είναι στην πραγματικότητα. Θέλει, όταν μπει σε μια σχέση, αυτή να κρατήσει και όχι να είναι ένα ακόμα… «παιχνίδι» που ίσως του ραγίσει την καρδιά, σύμφωνα με το astrology.gr.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σπάνια ο Υδροχόος βρίσκει έναν άνθρωπο που να μπορέσει να τον εντυπωσιάσει. Για να ενθουσιαστεί μαζί του/της, θα πρέπει να είναι ιδιοφυία, να έχει πολλά ενδιαφέροντα, να γνωρίζει διάφορα αντικείμενα, να έχει γνώμη πάνω σε θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο. Ο Υδροχόος είναι άτομο εγκεφαλικό και αν δεν μπορέσεις να ιντριγκάρεις το μυαλό του, μην περιμένεις να κερδίσεις την καρδιά του. Έχει και ένα μεγάλο θέμα και με την ελευθερία του. Δεν περιορίζεται, δεν καταπιέζεται και δεν… δεσμεύεται. Πόσο εύκολο είναι πιστεύεις να τον «ρίξεις»; Στο λέμε εμείς, καθόλου!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ