Σάσα Σταμάτη: Κινείται νομικά για τον θάνατο του πατέρα της - Προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν ιατρικό λάθος (φωτό & βίντεο)

 «Νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης»

Η Σάσα Σταμάτη με ένα post στα social media αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά προκειμένου να διαπιστώσει αν ο θάνατος του πατέρα της ήταν ιατρικό λάθος.

«Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία, υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του.

Από πλευράς μου, στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου» έγραψε στην ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιογράφος «έχασε» πριν από μερικές ημέρες τον αγαπημένο της μπαμπά, στον οποίο μάλιστα αφιέρωσε και το τραγούδι του Γρηγόρη Μπιθικώτση «ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα», όταν τραγούδησε το Σάββατο το βράδυ στη σκηνή του J2US.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ