Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ένας έρωτας γεννήθηκε στο σπίτι του GNTM: Ποιοι παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά; - ο ένας είναι ήδη σε σχέση (φωτό & βίντεο)

Η χημεία τους είναι αδιαμφισβήτητη!

Ένας έρωτας φαίνεται πως έχει γεννηθεί μέσα στο σπίτι του GNTM, με δύο παίκτες να έχουν έρθει αρκετά κοντά.  Ωστόσο ένας από αυτούς φέρεται να είναι ήδη σε σχέση!

Την αποκάλυψη έκανε η μυστηριώδης περσόνα των social media Soula Glamorous, μέσα από το Instagram. Ο λόγος για τον Αγγαίο Ποθητό και την Όλγα Ντάλλα, οι οποίοι υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη δοκιμασία ήταν ζευγάρι στη φωτογράφηση και η χημεία μεταξύ τους ήταν αδιαμφισβήτητη.

Η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού και το νεαρό μοντέλο είχαν φτάσει μάλιστα τότε πολύ κοντά στο να πάρουν την καλύτερη φωτογραφία, ενώ τους έβαλαν μαζί και στο shooting της Δευτέρας.

Photo: Instagram/gntmgr

Ωστόσο σύμφωνα με την  «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», η Soula Glamorous αποκάλυψε ακόμα ότι ο Αγγαίος είναι ήδη σε σχέση, έξω από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ