Ο Κωνσταντίνος Καζάκος: Πιο χαρούμενος δε γίνεται! - Με την καλλονή κόρη του αλλά & τη μαμά της Τάνια Τρύπη (φώτο)

Πανευτυχής ο Κωνσταντίνος Καζάκος πόζαρε χαμογελαστός δίπλα στην καλλονή κόρη του, Τζένη και τη μητέρα της Τάνια Τρύπη, αλλά και δίπλα στην σύντροφο του Βασιλική Μακρή την οποία βλέπουμε στις φωτογραφίες να τον κοιτάζει με λατρεία

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση Άγουρα Κεράσια στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και οι πρωταγωνιστές Τάνια Τρύπη και Κωνσταντίνος Καζάκος, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Μανούσου Μανουσάκη, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό!

Το έργο

Στάθης και Φανή ζουν την φαινομενικά ήσυχη σχέση τους σε κάποια γωνιά της ελληνικής επαρχίας. Εκείνος γιατρός και πολλά υποσχόμενο κομματικό στέλεχος, εκείνη manager development σε πρόωρη απόσυρση, προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στην 15χρονη κόρη τους, Μαρία. Πίσω, όμως, απ’ την ειδυλλιακή ησυχία, ένα τέρας καραδοκεί.

Μανούσος Μανουσάκης - Τάνια Τύπη - Τζένη Καζάκου - Κωνσταντίνος Καζάκος

Η Μαρία φέρεται αψυχολόγητα, λείπει απ’ το σπίτι τις πιο απίθανες ώρες, καπνίζει γυμνή χόρτο με τους συμμαθητές της στις τουαλέτες του σχολείου. Βίντεο με την ίδια σε άσεμνες πόζες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ο πατέρας της καταφέρνει να κουκουλώσει τον όποιο αντίκτυπο. Η Μαρία όμως δεν το βάζει κάτω. Επιμένει. Για κάποιο δικό της λόγο μοιάζει να θέλει να γίνουν γνωστά όσα κάνει, ώσπου ένα βράδυ…

Το τέρας αρχίζει να ξεπροβάλει. Κι όσο σκοτεινό είναι, άλλο τόσο αμείλικτο φως εκπέμπει. Ένα φώς τόσο αποκαλυπτικό, όσο και οι ζωγραφιές της μικρής που συνθέτουν το φριχτό παρασκήνιο.

Κωνσταντίνος Καζάκος - Τάνια Τρύπη - Μανούσος Μανουσάκης

Κωνσταντίνος Καζάκος - Τάνια Τρύπη - Τζένη Καζάκου

Ο βραβευμένος με 4 κρατικά βραβεία του Υπουργείου Πολιτισμού Μιχαήλ Άνθης, συνθέτει ένα σοκαριστικό θρίλερ ενδοοικογενειακής βίας, για να μας πει πως…«καμιά φορά η σιωπή κάνει τον πιο επικίνδυνο θόρυβο».

Τζένη Καζάκου - Κωνσταντίνος Καζάκος

 Η υπόθεση του έργου αλλά και οι μοναδικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών, εντυπωσίασαν τους θεατρόφιλους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Βασιλική Μακρή - Κωνσταντίνος Καζάκος

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η πρώην σύζυγος του Τάνια Τρύπη, βρίσκονται μαζί επί σκηνής. Το ζευγάρι έχει διατηρήσει άριστες σχέσεις και πολλές φορές βγαίνουν παρέα με την 20χρονη κόρη τους , Τζένη Καζάκου, η οποία φυσικά έδωσε το παρών στην πρεμιέρα. 

Βασιλική Μακρή Κωνσταντίνος Καζάκος

Παρούσα στην πρεμιέρα για να συγχαρεί το σύντροφο της, ήταν και η νυν αγαπημένη του Κωνσταντίνου Καζάκου , η 23χρονη Βασιλική Μακρή, η οποία είναι χορεύτρια

Τζένη Καζάκου Κωνσταντίνος Καζάκος

Πανευτυχής ο Κωνσταντίνος Καζάκος πόζαρε χαμογελαστός δίπλα στην καλλονή κόρη του, Τζένη και τη μητέρα της Τάνια Τρύπη, αλλά και δίπλα στην σύντροφο του Βασιλική Μακρή την οποία βλέπουμε στις φωτογραφίες να τον κοιτάζει με λατρεία.

Κωνσταντίνος Καζάκος - Αργύρης Παντζαράς

Στη λαμπερή πρεμιέρα παραβρέθηκαν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί όπως ο γνωστός μας από τις Άγριες Μέλισσες και το Κόκκινο Ποτάμι, Αργύρης Παντζαράς.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ