Lifeline Hellas: Σημαντικοί & λαμπεροί καλεσμένοι στο φιλανθρωπικό δείπνο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου (φώτο)

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τoυ ο Υπουργός Υγείας κος Αθανάσιος Πλεύρης με την σύζυγο του, η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η ΑΕ Πρέσβης της Ιταλίας Patrizia Falcinelli και ο Πρύτανης κύριος Αθανάσιος Δημόπουλος με την σύζυγο του.

Την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε φιλανθρωπικό δείπνο, με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο εστιατόριο Twenty One με σκοπό την στήριξη του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τoυ ο Υπουργός Υγείας κος Αθανάσιος Πλεύρης με την σύζυγο του, η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η ΑΕ Πρέσβης της Ιταλίας Patrizia Falcinelli και ο Πρύτανης κύριος Αθανάσιος Δημόπουλος με την σύζυγο του.

Την φιλανθρωπική βραδιά παρουσίασε η εξαίρετη δημοσιογράφος Αλεξία Κουλούρη, Προϊσταμένη του Τομέα Ενημέρωσης και Προβολής του Κοινοβουλευτικού έργου στην τηλεόραση της Βουλής.

Έμη Τρίκαρδου, Γιάννης Τρίκαρδος, ΑΕ Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα Patrizia Falcinelli.

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους χορηγούς, τους φίλους και τους υποστηρικτές  του Lifeline.  

Ο Δρ. Ηρακλής Σαλβάνος, Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου μίλησε για την σημασία της δωρεάς που θα πραγματοποιήσει το Lifeline, την επέκταση της Μονάδας Νεογνών κατά 6 θέσεις και ευχαρίστησε για την μεγάλη βοήθεια που έχει προσφέρει το Lifeline Hellas στο νοσοκομείο. 

Μπέττυ Βασιλείου, Βικτώρια Μπούση, Άννα Μαρία Σπηλιοπούλου, Παναγής Τρίκαρδος.

Ο Υπουργός Υγείας κος Πλεύρης ευχαρίστησε την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το LifelineHellas για την μεγάλη προσφορά τους στα κρατικά νοσοκομεία. 

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους τους φίλους του Lifeline για την εξαιρετική οργάνωση και την πολύτιμη συνεισφορά τους.

 Η χρυσή χορηγός Αλεξία Μάντζαρη, ο Υπουργός Υγείας Αθανάσιος Πλεύρης, η κα Ελένη Μπούση.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση και βοηθούν το έργο του Lifeline Hellas, τον Υπουργό Υγείας Κύριο Πλεύρη, την χρυσή χορηγό του Lifeline κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine,  την οικογένεια της και το Διοικητικό Συμβούλιο. 

David Andrews, Μιμή Ντενίση, Τατιάνα Στεφανίδου, Άντζι Μαργαρίτη Andrews.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide.

 Όλγα Καραβερβέρη με την κόρη της 

Βάνα Μπάρμπα, Έμη Λιβανίου, Ελένη Παπαδοπούλου.

Γιάννης Χατζηλοΐζου, Βασίλης Κούρτης.

To κοινό μάγεψε με τις μελωδίες του στο πιάνο ο σπουδαίος μαέστρος Γιάννης Χατζηλοΐζου, και ο ταλαντούχος τενόρος Βασίλης Κούρτης.

Μάκης Κασνακίδης, Μαρίλια Βαζαίου, Φαίη Πεσκέση, Σπύρος Παπαδόπουλος.

Έμη Λιβανίου, Στέλιος και Αγγελική Αγγελίδη.

Τα δώρα της εκδήλωσης προσέφερανοι εταιρείες Molton Brown και Anassa Organics. 

Φανή Λεβέντη και Πάνος Παναγιωτόπουλος

Στο φιλανθρωπικό δείπνο παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και τον γιοτους Αλέξανδρο, ο οποίος συνείσφερε στην προσπάθεια της πετυχημένης βραδιάς με την καταπληκτική φωνή του τραγουδώντας το Myway, η αδελφή της Πριγκίπισσας Κα Μπέττυ Ρουμελιώτη με την κόρη της Άννα Σούσση και την εγγονή της Μπέττυ Βασιλείου. 

Λίζα Έβερτ,  Δρ. Ηρακλής Σαλβάνος και Ειρήνη Βασιλοπούλου.

Αγγελική Αγγελίδη και Ναλίτα Καρρέρ.

Φώφη Καμποσιώρα και Γιώργος Παπαβασιλείου.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, ο κος Παναγής Τρίακρδος, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η Δρ. Φαίη Πεσκέση,η κα Ρόη Κωσταντά και η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η κα Αριάδνη Αλεξιάδου και ο Επίτιμος Προέδρος κος Γιάννης Τρίκαρδος με την σύζυγο του Έμη. 

Μπέη Φαίη και Νικόλας Κατσαρός.

Βίκυ Κάβουρα

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η κα Ελένη Μπούσση, Πρόεδρος και Ιδρύτρια του Hippocratic Cancer Research Foundation με βάση το Σικάγο στις ΗΠΑ με την κόρη της Βικτώρια, ο κος Χαράλαμπος Σημαντώνης, ο κος Γιώργος Κορμάς, ο κος Πάνος Ηλιόπουλος, η κα Μαρίλια Βαζαίου, ο κος Γιάννης και η κα Ναταλία Φουρλή, η κα Φανή Λεβέντη, η κα Σάντυ Μπήτρου, η κα Τατιάνα Στεφανίδου και ο κος Νίκος Ευαγγελάτος, ο Νικόλαος Κατσάρος και η κα Φαίη Μπέη, η κα Αθηνά Τρανούλη, η κα Όλγα Καραβερβέρη, η κα Ρίτα Μωραϊτάκη, η κα Όλγα Μπορνόζη, η κα Λίζα Έβερτ, η κα Ειρήνη Νταϊφά, η κα Λίτσα Λάβδα, η κα Μαρίλια Βαζαίου, η κα Ναλίτα Καρρέρ,η κα Ιωάννα Ηλιάδη, κα Έμη Λιβανίου,ο κος και η κα Αγνή Μαρμαρίδη, ο Δρ. Δημήτρης Γκρίτζαλης με την σύζυγο του, ο Δρ. Στέλιος και η κα Αγγελική Αγγελίδη, η κα Σίσσυ Παπαγεωργίου, η κα Βίκυ Κάβουρα, η κα Βάνα Μπάρμπα και πολλοί άλλοι. 

Ναταλία Φουρλή και Γιάννης Φουρλής.

Φανή Λεβέντη, Σάντυ Μπήτρου, Ναταλία Φουρλή.

Λίτσα Λάβδα

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: AS Marine, Rafnar Hellas, Medical Antiaging Center, Artemide, Evritos, Thesauri Caviar, Βίκος, Godibile, Beatbes pokeevent sand services, Molton Brown, Anassa Organics, Φίλιππος Νάκας, Celia Kritharioti 5226.
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ