Η Dakota Johnson με την Olivia Colman και την Ruth Wilson στην πρεμιέρα του The Lost Daughter - Το απίθανο nude φουστάνι Gucci & τα κακόγουστα των άλλων (φωτό)το

Λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί.... 

Στο Royal Festival Hall του Λονδίνου βρέθηκαν οι ηθοποιοί Dakota Johnson, Olivia Colman και Ruth Wilson. 

Οι απαστράπτουσες κυρίες παρακολούθησαν την πρεμιέρα της κοινωνικής ταινίας «The last daughter – Η χαμένη κόρη». 

 

 

 

 

 

 

Στην ταινία η Dakota, συμπρωταγωνιστεί με την Οlivia, ενώ η ταινία είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία της Μάγκι Τζίλενχαλ.

H 32χρονη Dakota Johnson ήταν η απόλυτη θεά καθώς επέλεξε ένα ολοκέντητο nude-ροζ , με πελώριες βάτες και φτερά στα μανίκια, φόρεμα από τον Οίκο Gucci. 

 

 

 

 

Το συνδύασε με λεπτεπίλεπτα πέδιλα Gianvitto Rossi και μακριά σκουλαρίκια Messsika by Kate Moss, ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε φυσικά «κύματα».

 

 

Στο παρασκήνιο του event ήταν διακριτικά και ο βρετανός τραγουδιστής Κρις Μάρτιν, που συνδέεται εδώ και καιρό με τη Ντακότα. 

Από την άλλη η 47χρονη n, Olivia Colman επέλεξε ένα πράσινο φόρεμα με μανίκια, το οποίο και συνδύασε με μαύρε γόβες, οι οποίες είχαν ένα διαμάντι στο πλάι.

 

 

 

 

 

 

Τέλος η ηθοποιός Ruth Wilson, έκανε μια αξεπέραστη εμφάνιση με μπλε κοστούμι, το οποίο ήταν ανοικτό στους ώμους. Τα συνδύασε με λευκά χαμηλά mules, ενώ τα μαλλιά της είχαν έναν χαλαρό κυματισμό. 

 

 

 

 

 

 

Όπως ήταν φυσικό, το event είχε και παρουσίες -όχι τόσο λαμπερές- όπως αυτή της Maggie Gyllenhaal, η οποία επέλεξε μια τουαλέτα όχι και τόσο κολακευτική. Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες το πάνω της μέρος ήταν μουσταρδί, ενώ ι γόβες επίσης δεν ταίριαζαν καθόλου. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ