Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μια πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα μπορεί να κάνει τη διαφορά σήμερα - Η μέρα ευνοεί τις συνέργειες, τις παρέες, την κοινωνικότητα

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Μια πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα μπορεί να κάνει τη διαφορά σήμερα. Ο Ήλιος σχηματίζει μια από τις πιο όμορφες όψεις στην αστρολογία, ένα τρίγωνο με τον τυχερό Δία, δίνοντας μας ελπίδα τουλάχιστον να αντέξουμε στις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.

Από την άλλη, η Σελήνη σχηματίζει κι αυτή σύνοδο με τον Δία και θετικές όψεις με Ήλιο και Άρη, κάνοντας την Παρασκευή ίσως την πιο θετική μέρα της εβδομάδας για όλους και κυρίως για τα ζώδια του αέρα. 

ΚΡΙΟΣ

Μια μέρα με ισχυρές επιδράσεις η σημερινή, καθώς σχηματίζεται το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, σε ένα φιλικό σας ζώδιο και σας παρέχει ένα ασφαλές πλαίσιο για να κινηθείτε σήμερα και να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Για σας τους Κριούς, η όψη του Δία με τον Ήλιο, θα μπορούσε να σημαίνει θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας προσωπικούς κι επαγγελματικούς, τις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες, την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Μικτές οι επιρροές σήμερα αγαπητοί Ταύροι, αφού από τη μια έχουμε μια από τις καλύτερες όψεις του φθινοπώρου, το τρίγωνο Ήλιου-Δία και ταυτόχρονα η Σελήνη είναι σε μια κόντρα θέση προς το δικό σας ζώδιο στον Υδροχόο, άρα κάποιες συνθήκες μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολες. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνδέει τον τομέα της καθημερινότητας με τον τομέα της καριέρας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό, να κάνετε μια παρουσίαση, να δώσετε εξετάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο θετικές όψεις σχηματίζονται σήμερα και μάλιστα σε ζώδια του αέρα όπως το δικό σας και μπορεί να είστε αποδέκτες μιας θετικής εξέλιξης στη ζωή σας. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία, ειδικά για κάποιους από σας, μπορεί να είναι πολύ τυχερό. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά με ξένους ή εξωτερικό, με το δημόσιο, νομικά ζητήματα, θέματα που αφορούν στην προώθηση της δουλειάς σας, μπορεί να τύχουν ευνοϊκών εξελίξεων. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.g

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ