Με ροζ παλτό & εντυπωσιακή διαμαντένια καρφίτσα η βασίλισσα Ελισάβετ στο κοινοβούλιο της Ουαλίας - Στα κόκκινα η Καμίλα (φώτο)

Η βασίλισσα παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Ουαλικού κοινοβουλίου

Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου η βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφτηκε το Καρντίφ για να να ανοίξει την 6η σύνοδο του Ουαλικού Κοινοβουλίου.

Η βασίλισσα της Αγγλίας συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγο του Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα , περπάτησε με μπαστούνι στο κοινοβούλιο, φορώντας ένα κομψό ροζ παλτό από τον Stewart Parvin και ασορτί καπέλο, από τον Rachel Trevor-Morgan.

Η 95χρονη βασίλισσα ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με εντυπωσιακά κοσμήματα. Φόρεσε ένα κολιέ με μαργαριτάρια και ασορτί σκουλαρίκια ενώ το πέτο της στόλιζε μια υπέροχη καρφίτσα με διαμάντια που απεικόνιζε τρεις νάρκισσους, το εθνικό λουλούδι της Ουαλίας.

The Royal Family Facebook

Ο πρίγκιπας Κάρολος φορούσε μάσκα καθ 'όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ η βασίλισσα ήταν χωρίς μάσκα μέσα στο χώρο. 

The Royal Family Facebook

Το παλάτι σε ερώτηση αν η βασίλισσα Ελισάβετ θα φορούσε μάσκα ή όχι, απάντησε: «Έχοντας συνεργαστεί στενά με το παλάτι, όλες οι ρυθμίσεις για αυτό το γεγονός συμμορφώνονται με τους ισχύοντες κανονισμούς και οδηγίες της Ουαλικής Κυβέρνησης για τον Covid».

The Royal Family Facebook

Η 74χρονη Καμίλα ήταν λαμπερή καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί του κοινοβουλίου με κόκκινο παλτό και ασορτί καπέλο.

The Royal Family Facebook

Είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα επισκέπτεται την Ουαλία μετά από  πέντε χρόνια. Η εκδήλωση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί λίγο μετά τις εκλογές τον Μάιο, αλλά καθυστέρησε λόγω της πανδημίας Covid-19.

Στην ομιλία της στο κοινοβούλιο η βασίλισσα αναφέρθηκε στην πανδημία του Covid-19 λέγοντας ότι "έφερε τους ανθρώπους πιο κοντά", ενώ έκλεισε την ομιλία της λέγοντας "ευχαριστώ" στα Ουαλικά, αναφέρει η Daily Mail.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ