Συμπέθεροι από τα Τίρανα - πρεμιέρα: Ο Μάνθος & η Πέγκυ «έριξαν» το Twitter - απολαυστικά σχόλια! - «μετά το Βίσση - Βανδή...» (φωτό)

Ξανά μαζί στην μικρή οθόνη, μετά από 21 χρόνια!

Η νέα κωμική σειρά του Mega, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής και οι χρήστες του Twitter «ξεσάλωσαν» με την επανένωση του «Μάνθου» και της «Πέγκυς» από την περίφημη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η Μαρία Λεκάκη (Πέγκυ) και ο Βασίλης Κούκουρας (Μάνθος) συναντήθηκαν ξανά στην μικρή οθόνη μετά από 21 χρόνια και φυσικά αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο.

Με πάνω από δύο χιλιάδες tweets να έχουν γίνει μέχρι στιγμής το #SympetheroiApTaTirana φιγουράρει στις πρώτες θέσεις, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Μετά το Βίσση - Βανδή, ήταν η συνάντηση που περιμέναμε» έγραψε κάποιος στην πλατφόρμα!

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα σχόλια στο Twitter

Και φυσικά ο Μάνθος και η Πέγκυ δεν ήταν οι μόνοι που σχολίασαν οι χρήστες του Twitter....

Η πλοκή της σειράς Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Σε μια φανταστική κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας, η Πένη και ο Λυκούργος περιμένουν την κόρη τους Λίζα να έρθει από το Λονδίνο που σπουδάζει, για τις καλοκαιρινές διακοπές. Μαζί έρχεται και το αγόρι της, ο Άλφρεντ, που κατάγεται από την Αλβανία αλλά η Λίζα, φοβούμενη τις αντιδράσεις των γονιών της, δεν τους αποκαλύπτει την εθνικότητά του. Κι έτσι αρχίζει ο κύκλος των παρεξηγήσεων. Οι γονείς της Λίζας πιστεύουν ότι ο Άλφρεντ είναι Άγγλος και μάλιστα λόρδος.

Ο γάμος των δύο παιδιών είναι το επίκεντρο της υπόθεσης αλλά το πραγματικό θέμα του έργου είναι τα εθνικά μας ελαττώματα, όπως διαμορφώθηκαν στα τελευταία τριάντα χρόνια. Οι Αλβανοί συμπέθεροι είναι ο καταλύτης, που θα βοηθήσει να ξεδιπλωθούν ο νεοπλουτισμός, η ξιπασιά, ο σουσουδισμός, η απληστία, η ημιμάθεια, η επιπολαιότητα και πάνω απ’ όλα η ανειλικρίνεια, που γίνεται διαρκώς αιτία για αλυσιδωτές φαρσικές επιπλοκές.

Σενάριο & Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Πηνελόπη Πιτσούλη, Ελένη Γερασιμίδου, Βάσω Γουλιελμάκη, Σοφία Βογιατζάκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσωβού, Γιάννης Μπουραζάνας, Τζένη Μπότση, Αντιγόνη Νάκα, Γιάννα Ζιάννη, Ζώγια Σεβαστιανού, Τζένη Καζάκου, Ντάνιελ Νούρκα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ