Στεφανία Τζαφέρη: Θύμα κακοποίησης γνωστή food blogger από την Κρήτη - σοκάρει η εικόνα της από τον ξυλοδαρμό

Βροχή τα σχόλια συμπαράστασης στο Twitter

Θύμα κακοποίησης έπεσε η food blogger, Στεφανία Τζαφέρη, η οποία δημοσίευσε μια σχετική φωτογραφία της, στο Twitter. Η νεαρή κοπέλα, που μένει μόνιμα στην Κρήτη, φέρεται να χτυπήθηκε άσχημα από τον σύντροφό της.

Η εικόνα που μοιράστηκε με τους followers της σοκάρει αφού το πρόσωπό της είναι μελανιασμένο, ενώ το ένα της μάτι είναι τόσο πρησμένο, που έχει κλείσει.

«Έτσι για να υπάρχει» έγραψε στο post της, εννοώντας ότι θέλει να έχει αποδεικτικό στοιχείο, όπως άλλωστε παραδέχτηκε και σε σχόλιό της στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε ήταν πολλά, με τους χρήστες του Twitter να την στηρίζουν και να τις δίνουν συμβουλές.

Σε νεότερο tweets της η Στεφανία Τζαφάρη ανέφερε ότι: «Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολαου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον».

 

Την ίδια ώρα ωστόσο σοκ προκαλεί και ένα σχόλιο που δέχτηκε και το οποίο ανέβασε επίσης στο Twitter, με χρήστη να της γράφει μεταξύ άλλων: «Τώρα που έφαγες την βούρτσα από τον αντιφα φλώρου σου, σου άρεσε που σε έσπασε στο ξύλο».

Η Στεφανία Τζαφέρη δημοσίευσε το σχόλιο γράφοντας «ότι να ναι ο κόσμος», ενώ ακολούθησαν πολλά μηνύματα από γυναίκες που συμπαραστάθηκαν στην ίδια και εξέφρασαν την οργή τους για το σχόλιο που δέχτηκε η νεαρή food blogger.

Λίγες ώρες αργότερα η food blogger ανέβασε δύο ακόμα φωτογραφίες από την επίθεση που δέχτηκε ενώ σε νεότερο tweets της έγραψε:

«Μια, ελπίζω τελευταία ενημέρωση, και ελπίζω να λύσω τις απορίες. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις με την βοήθεια της  @hellenicpolice  αισθάνομαι ασφαλείς, έχω πάρει εξιτήριο και από το νοσοκομείο Αγ. Νικολαου και από το Βενιζέλειο στο Ηράκλειο, σήμερα ξανά πέρασαν 1/2».

Σε προηγούμενο post ανέφερε ότι: «Δυο αστυνομικοί με πολιτικά για να επιβεβαιώσουν πως είμαι καλά, έχουν ξανά επιβεβαιώσει όλα τα στοιχεία μου, έχω ολόκληρη τη γειτονιά και φίλες για υποστήριξη, και ραντεβού την Δευτέρα στο κέντρο ψυχικής υγείας Αγίου Νικολαου. Είμαι καλά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ