Η Adele έβγαλε νέο single μετά από 6 χρόνια & έχει «σπάσει» τα κοντέρ - τα views αμέτρητα! - Τραγουδά για το διαζύγιό της (βίντεο)

Στο κομμάτι «ικετεύει» τον Konecki να τη συγχωρέσει για τον χωρισμό

Η στιγμή που περίμεναν οι φανς της Adele έφτασε, αφού η τραγουδίστρια, μετά από έξι χρόνια, κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο «Easy On Me».

Στις πρώτες οχτώ ώρες της προβολής του το τραγούδι συγκέντρωσε πάνω από 11 εκατομμύρια views, ενώ το βίντεο που έχει ανεβάσει στο Instagram της η Βρετανίδα καλλιτέχνης έχει ήδη λίγο πιο κάτω από 18 εκατομμύρια views! Όσο για το Youtube, εκεί μετράει μέσα σε μια μέρα 50,884,214 views.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Το τραγούδι, είναι το πρώτο από το πολυαναμενόμενο άλμπουν της 33χρονης, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο (19 του μήνα), ενώ σε αυτό η τραγουδίστρια, αντιμετωπίζει την «εσωτερική αναταραχή» που  ήρθε από μια σειρά μεγάλων αλλαγών στη ζωή της, συμπεριλαμβανομένου του διαζυγίου της από τον Simon Konecki, με τον οποίο έχουν ένα γιο.

«Αυτό το τραγούδι είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του άλμπουμ» είπε μεταξύ άλλών η 33χρονη και συνέχισε:

«Δεν ήμουν καθόλου κοντά σε αυτό που ήλπιζα ότι θα ήμουν όταν μπήκα στα 30 πριν από σχεδόν τρία χρόνια. Στην πραγματικότητα το αντίθετο (συμβαίνει). Βασίζομαι στη ρουτίνα και τη συνέπεια για να νιώθω ασφάλεια, πάντα αυτό έκανα. Κι όμως, εκεί ήμουν, εν γνώσει μου – πρόθυμα ακόμα- ρίχτηκα σε έναν λαβύρινθο απόλυτου χάους και εσωτερικής αναταραχής».

Στο κομμάτι «ικετεύει» τον Konecki να τη συγχωρέσει για το διαζύγιο και μέσα από τους στίχους ξεκαθαρίζει πως δεν ήθελε ο πρώην άντρας της να την μισεί για την απόφασή της να χωρίσουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Η Adele, μέσα από το τραγούδι του ζητά να είναι «ήρεμος μαζί μου», ενώ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ήταν νέα» και δεν είχε «την ευκαιρία» να «ζήσω τον κόσμο γύρω μου».

Όπως λέει στους στίχους η Adele «άλλαξε»  ώστε να βάλει σε προτεραιότητα τον γιο της και εργάστηκε «πολύ σκληρά» για να σώσει τον γάμο της.

Να σημειωθεί ότι η τραγουδίστρια μέχρι και το 2017 είχε πουλήσει 24.4 εκατομμύρια άλμπουμ, ενώ έχει βραβευτεί 18 φορές με βραβείο Grammy!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ