Γάμος δισεκατομμυριούχου με καλεσμένους την Beyonce & τον Jay-Z: Ο 3ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο πάντρεψε τον γιο του (φωτό & βίντεο)

Το κομψό νυφικό της Géraldine Guyot 

Ο γιος του τρίτου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο παντρεύτηκε την αγαπημένη του στη Βενετία, ενώ να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί γαμήλια τελετή στο Παρίσι, πριν από τρεις περίπου μήνες.

Ο λόγος για τον Alexandre Arnault, το ένα από τα τρία παιδιά του Γάλλου δισεκατομμυριούχου Bernard Arnault, ο οποίος είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A.A (@alexandrearnault)

 

 

 

Να σημειωθεί ότι ο Bernard Arnault ανακηρύχθηκε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο τον Μάιο, αφού ξεπέρασε τον Jeff Bezos, όταν η καθαρή του περιουσία ανήλθε στα 186 δισεκατομμύρια δολάρια, ωστόσο στη συνέχεια τον ξεπέρασαν και πάλι ο μεγιστάνας της Amazon και ο Elon Musk.

Η LVMH είδε τα κέρδη της να αυξάνονται σημαντικά τον Νοέμβριο του 2019 αφού ανακοίνωσε ότι εξαγοράζει την εταιρεία κοσμημάτων Tiffany & Co. για περισσότερα από 16 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A.A (@alexandrearnault)

 

 

 

Ο 29χρονος Alexandre, είναι εκτελεστικός αντιπρόεδρος της LVMH Tiffany & Co, ενώ είχε διατελέσει προηγουμένως διευθύνων σύμβουλος της Rimowa.  Ο Alexandre θα εργαστεί υπό τον Michael Burke, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Louis Vuitton, του μεγαλύτερου spinner χρημάτων του ομίλου, ο οποίος τώρα θα προεδρεύει επίσης της Tiffany & Co. Ο Anthony Ledru, επικεφαλής της Louis Vuitton στις ΗΠΑ, θα αναλάβει διευθύνων σύμβουλος της γνωστής εταιρείας κοσμημάτων.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A.A (@alexandrearnault)

 

Όσο για την νύφη, η Géraldine Guyot είναι η ιδρύτρια της γαλλικής μάρκας D’Estrëe, η οποία δημιουργεί «αξεσουάρ μόδας υψηλής ποιότητας», συμπεριλαμβανομένων καπέλων και κοσμημάτων. Σπούδασε στο Central Saint Martins του Λονδίνου πριν επιστρέψει στο Παρίσι το 2015.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bridetobe.inturkey

 

Το ζευγάρι είναι μαζί τουλάχιστον από το 2019, ενώ αρραβωνιάστηκαν στο Παρίσι, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, μετά από μια πολύ ρομαντική πρόταση γάμου, σύμφωνα με την daily mail. Στην πόλη του φωτός επέλεξαν να κάνουν και την πρώτη γαμήλια τελετή τους, η οποία έγινε σε πιο στενό κύκλο.

Οι φωτό από τον πρώτο τους γάμο στο Παρίσι

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geraldine Guyot (@gguyot)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A.A (@alexandrearnault)

 

Τώρα το ζευγάρι παντεύτηκε ξανά στη Βενετία με την Beyonce και τον σύζυγό της Jay-Z να δίνουν το παρών, όπως άλλωστε και άλλοι σταρ, συμπεριελαμβανομένου του ράπερ Pharrell Williams. Η διάσημη τραγουδίστρια είχε φορέσει ένα γαλαζοπράσινο φόρεμα με ασορτί ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ από πάνω είχε βάλει ένα μαύρο μακρύ παλτό. 

 

 

 

 

 

 

Η Guyot έδειχνε πολύ κομψή μέσα στο ολόλευκο νυφικό της, το οποίο είχε ψηλό λαιμό και λεπτομέρειες από δαντέλα. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα πίσω, ενώ κρατούσε ένα μπουκέτο με λουλούδια, στο χρώμα της κρέμας.

Δείτε επίσης: Ποια είναι η Helene Mercier: Σύζυγος του Mr Louis Vuitton - Bernard Arnault - H πιανίστα που ερωτεύτηκε έναν από τους πλουσιότερους άνδρες στον κόσμο (φώτο-βίντεο)

Να σημειωθεί ότι για την τελετή που είχε γίνει στη Γαλλία είχε επιλέξει ένα πιο απλό νυφικό με φουσκωτά μανίκια, το οποίο έφτανε λίγο πιο κάτω από τον αστράγαλο.

Ήταν φόρεμα με vintage στοιχεία από τον JW Anderson.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ