Διαζύγιο για τον Sean Penn, μετά από 1 χρόνο γάμου: Όταν έβγαινε με την Charlize Theron & ήταν παντρεμένος με την Madonna (βίντεο)

Η 29χρονη γυναίκα του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Μετά από ένα χρόνο γάμου με την Leila George, ο Sean Penn είναι και πάλι εργένης, αφού η σύζυγός του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Ειδικότερα η 29χρονη γυναίκα του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, η οποία κατάγεται από την Αυστραλία, κατέθεσε την αίτηση, την Παρασκευή στο το Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με το People.

Οι επερχόμενοι πρώην σύντροφοι έβγαιναν για τέσσερα χρόνια πριν παντρευτούν τον Ιούλιο του 2020, αναφέρει από πλευράς του το Page Six.

 

 

Λίγες μέρες αργότερα, ο 61χρονος Penn, επιβεβαίωσε τον «COVID γάμο» του στο «Late Night with Seth Meyers». Όπως εξήγησε η τελετή έγινε μέσω zoom, ενώ εκείνος ήταν στο σπίτι μαζί με την 29χρονη ηθοποιό, τα δύο παιδιά του και τον αδελφό της Leila.

Παρόλο που, σύμφωνα με τις αναφορές, ήταν ρομαντικά συνδεδεμένοι, ήδη από το 2016, φίλος της ηθοποιού είπε στο People τον Αύγουστο ότι το ζευγάρι είχε επανενωθεί νωρίτερα το 2020 μετά από αρκετό χρονικό διάστημα. 

«Ήταν μαζί και μετά χώρισαν και ο Penn την "κέρδισε" πίσω» είπε η πηγή προσθέτοντας ότι ο 61χρονος «συνειδητοποίησε ότι είχε κάνει λάθος και όταν ένιωσε ότι μπορεί να την χάσει» δούλεψε σκληρά για την σχέση τους. Παρόλο που οι ίδιοι δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση αναφορικά με τον χωρισμό τους, πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα είχαν απομακρυνθεί.

Αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος του διάσημου ηθοποιού που καταλήγει σε διαζύγιο αφού είχε υπάρξει παντρεμένος με την Robin Wright (m. 1996–2010) με τη οποία έχει αποκτήσει και τα δύο του παιδιά, ενώ από το 1985 εώς και το 1989 ήταν παντρεμένος με την Μadonna.

Και αυτή φυσικά δεν ήταν η μόνη του σχέση με κάποια διάσημη αφού στο παρελθόν και συγκεκριμένα από το 2013 έως το 2015 εβγαίνε με την Charlize Theron, ενώ αναφορές τον ήθελαν το 2011 να έχει πάει ταξίδι στο Μεξικό με την Scarlett Johansson!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ